SVÉRÁZNÁ ALICE PHOEBE LOU PŘIVEZE DO LUCERNA MUSIC BARU NOVOU DESKU

Jihoafrická umělkyně Alice Phoebe Lou se 30. října vrací do Lucerna Music Baru, a to rovnou s pátou studiovou deskou. V rámci evropské tour fanouškům slibuje kromě, pro ni typických, jemných a nostalgických balad také energické skladby. Vstupenky jsou k dispozici od čtvrtka 23. února 10:00 za 553 Kč na musicbar.cz a goout.cz. 

Alice Phoebe Lou a její kapela po vydání pátého studiového alba vyrazí na rozsáhlé evropské turné. Show bude sestávat z písní z posledních tří desek, které Alice vydala od roku 2020, zazní důvěrné a jemné balady i energické skladby, cílem koncertů je probudit v návštěvnících pocity a roztančit je.

Svobodomyslná Alice Phoebe Lou se ve své tvorbě nebojí kombinovat folk, blues, jazz nebo třeba soul, hraje si s vlastním hlasem i doprovodnou kapelou a troufá si i na experimenty s technikou.  V minulosti například album Glow nahrávala na analogové pásky, mikrofony a vintage aparáty. K páté studiové desce plánuje evropské turné s celkem pětadvaceti zastávkami a jednou z nich bude také pražský Lucerna Music Bar.

Od roku 2020 Alice vydala dvě alba, a to zmiňované Glow v březnu 2021 a nečekaně ten samý rok ještě album Child’s play. Setlisty evropského turné budou poskládané právě z předešlých dvou desek a z novinky, kterou na letošní rok Alice chystá.

Lucerna Music Bar & D Smack U Promotion present
Alice Phoebe Lou / JAR
30. 10. 2023, doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
Vstupenky za 553 Kč v předprodeji od čtvrtka 23. února 10:00 na musicbar.cz a goout.cz. Vstupné na místě 620 Kč.
Vstupenky online: https://musicbar.cz/program/alice-phoebe-lou-jar-3/
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/932599671254106/
Ticket link: https://musicbar.cz/cs/program/alice-phoebe-lou-jar-3/
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar

Zdroj: TS