Súťažte so Športcentrom Žabokreky a vyhrajte osobné stretnutie s kapelami Polemic a Amphibios!

Už túto sobotu 2. augusta sa uskutoční koncert kapiel Polemic a Amphibios v Športcentre Žabokreky nad Nitrou! Po minuloročnom úspechu kapely Polemic môžeme hovoriť, že pôjde o koncert, ktorý je pripravený podľa želaní vás všetkých!

Je to už druhý krát, čo sa kapela Polemic predstaví na pódiu relatívne nového podniku Športcentrum Žabokreky nad Nitrou (okr. Partizánske). Minulý rok táto kapela na poslednú chvíľu zastupovala za Petra Nagya, ktorý sa svojho koncertu z dôvodu choroby nemohol zúčastniť. Ako sa však ukázalo, kapela Polemic bravúrne zvládla utíšiť smútiacich návštevníkov, ba čo viac, otvorene si vyžiadala vidieť kapelu znova.

Športcentrum Žabokreky a jeho organizačný tím teda pripravili koncert tejto kapely opäť, a to podľa želaní svojich návštevníkov. Tentokrát sa ale ako predkapela predstaví žilinská kapela Amphibios, ktorá je schopná rovnako roztancovať divákov, ako aj kapela Polemic. I keď celá noc sa neponesie v štýle Ska, Amphibios svojím break beatom a dnb určite potešia všetkých, ktorí obľubujú i štýl Ska. Môžeme sa teda tešiť na poriadnu tanečnú noc!

Pre všetkých, ktorí by sa radi koncertu zúčastnili, naša redakcia v spolupráci so Športcentrom Žabokreky pripravila súťaž o 3 vstupenky na koncert. Stačí zodpovedať jednoduchú súťažnú otázku a ste zaradení do zlosovania o 2x free vstup a 1x VIP free vstup, ktorý jednému šťastlivcovi zabezpečí súkromné osobné stretnutie s oboma kapelami! Ak sa chcete kapiel čokoľvek opýtať, alebo si s nimi len tak podiskutovať, neváhajte a zapojte sa do súťaže!

Súťažná otázka: Koľký krát sa objaví kapela Polemic na pódiu v Športcentre Žabokreky?
1. prvý krát
2. druhý krát
3. tretí krát

Výhercov zverejníme na portáli GREGI.NET v piatok 1.8.2014!

Výhercovia 2x normalný vstup:
1. Martin Vaňo, Hradište
2. Július Paulička, Nadlice

Výherca VIP vstup:
1. Eva Dubničková, Bánovce nad Bebravou

polemic a amphibios