Súrodenecká láska prekoná všetky prekážky

Mimi šéf je nám už dobre známy svojimi prísne tajnými akciami a dvojitým životom, ktorý vedie. Na jednej strane trošku záhadné dieťa, ktoré odmieta akékoľvek iné oblečenie ako oblek a na strane druhej neúprosný biznismen v spoločnosti Baby Corp. Druhá séria ale prinesie najmä súrodeneckú lásku a vzájomnú spoluprácu, ktorej sa obaja bratia musia priučiť.  Detská televízna stanica Minimax preto už 1.mája o 19:00 uvedie 2. sériu obľúbeného seriálu Mimi šéf: späť v hre.

Rodina nadovšetko

V druhej sérii obľúbeného seriálu sa Mimi šéf stretáva s úplne novým nepriateľom, Frederickom Estesom a Konzorciom prastarých, ktorí mu poriadne skomplikujú jeho, už aj bez toho, náročné obdobie. Obaja rodičia sa rozhodli zamestnať v jednej firme a na pomoc so strážením detí im počas letných prázdnin príde babička Gigi, ktorú jeho brat Tim zbožňuje. Mimi šéf má však úplne iný názor. Aby toho nebolo málo, bratia musia uvoľniť priestor babičke a naučiť sa zdieľať spolu nielen jednu izbu, ale aj svoje tajomstvá. Komu inému by sme mali dôverovať a na koho sa obrátiť s problémami, ak nie na svojho súrodenca? Nebude to ale také jednoduché!

Tajná misia malého šéfa

Mimi šéf si, ako inak, myslí, že po predchádzajúcich úspechoch v práci sa stane novým riaditeľom spoločnosti Baby corp. Opak je však pravdou a jeho úlohou sa stane nového riaditeľa len predstaviť celej firme. Šikovná riaditeľka hneď na začiatku svojej sľubnej kariéry príde s prelomovým produktom, ktorý navždy zmení jediné negatívum malých detí – zápach. Avšak čarovný elixír vyrobili len úplnou náhodou. Podarí sa Mimi šéfovi zachrániť jedinú fľaštičku, kým prídu na jeho chemický vzorec? Ukryje ju na dostatočne bezpečnom mieste, kde ho jeho protivníci nenájdu? Situáciu mu navyše skomplikuje návšteva babičky Gigi, ktorá ho považuje za poriadne nevychované dieťa a dáva si naňho veľký pozor.

Zistite, že v živote je potrebné nájsť rovnováhu medzi prácou a zábavou vďaka 2. sérii seriálu Mimi šéf: späť v hre, ktorý od 1. mája uvidíte každý deň od 19:00 na TV Minimax. Príjemnú zábavu.

Zdroj: TS