Surftrip party vol VIII: 10. februára v Radsti FX!

Je Vám v Čechách zima? Přijďte se ohřát a připravit na letní pohodu na, v pořadí již osmou, SURFTRIP PÁRTY do klubu RADOST FX, a to 10. února 2012! Nebuďte napřed jen o krok, ale o celý pùlrok a pojďte na párty v surfařských modelech! Tento únorový večer bude patřit všem, kdo se tìší na léto!

Na pódiu vystoupí DJs Robot, Akvamen, Nimand a surfová legenda Le Colegue Kubicek, který si mezi surfováním v Maroku a na Srí Lance udìlal čas na to, aby odehrál další ze svých legendárních setù.

Na příchozí v boardshortkách a plavkách čeká jak dárek od sponzorù, tak koupel v chladivém jezírku pod palmami, a to na první pražské in-door klubové pláži, kterou bude Radost FX pro tuto příležitost vybavena! Pro ostatní je připraveno občerstvení v podobì čerstvého exotického ovoce a photoshooting s hlavou v surfovém prknì. Výsledkem budou ideální profilové fotky na facebook.

Na programu je i přehlídka plavek a dalších modelù letní kolekce značky FOX, které už tradičnì předvedou české a slovenské surfařky. Po celou párty budete moci sledovat videa SURFTRIP DESTINATIONS z dílny WeAre-Production, která představí výbìr z oblíbených destinací českých surfařù, a to Francii, Španìlsko a Lanzarote. Tìšit se mùžete i na nové výbìry fotografií z léta 2011 a představení novinek roku 2012. O pùlnoci se pomoci video mostu, spojíme s právì probíhajícím Surftripem v Maroku!

Surfařský večer odstartuje v pátek 10.února ve 22,00 hodin v pražském klubu Radost FX na Bìlehradské 32. Vstupné je 99,- Kč. Pro účastníky nìkterého ze Surftripù ve Francii, Španìlsku, na Kostarice či Lanzarote je vstupné zdarma. Trika SURFTRIP budou v prùbìhu párty k zakoupení za tradiční cenu 250 Kč.

Více informací najdete na www.surf-trip.cz

Aside

Zdroj: Surftrip
Publikoval: Redakcia GREGI.NET