Superstar 2013: Objavil sa rozprávkový „Budulínek“ a porota nešetrila chválou!

V kastingovom kole novej éry SuperStar sa objavil spevák, ktorý svojim spevom vyrazil všetkým porotcom dych! Z nenápadného chlapčeka s červenými líčkami a detským úsmevom sa vykľul spevák z hlasom daným od Boha.

Iba šestnásťročný Adam Kukačka s prejavom zrelého muža a schopnosťou spievať od srdca vyčaroval na perách všetkých porotcov obrovské áno. Ondřej Soukup ho dokonca nechal zaspievať ďalšiu skladbu, pretože sa mu páčilo počúvať ho. Ewa Farna s nadšením mládencovi ďakovala, pretože sa bála, že sa dobrého speváka už nedočká a prísnemu katovi Haberovi spadla sánka. Všetci traja očakávajú tohto rozprávkového „Budulínka“, ako ho nazval Ondřej Soukup vo finále.

Speváci chceli zaujať rôznym spôsobom. Našiel sa aj muž s hlasovým prejavom ženy a Ewa nešetrila komentovaním: Chcel zaujať, u Farnej „spľasol“: Tam bolo chlapa nie nula, ale mínus!

Na kastingoch niektorí speváci zaujali, niektorí prekvapili, niektorí šokovali, a našli sa aj takí, ktorých silnejšou stránkou bolo napríklad – imitovanie: SuperStar alias Mr. Lova Lova! Bombastic!

Niektorí speváci boli na kastingoch utiahnutí a sústredili sa na svoj výkon, iní zabávali celú spoločnosť: Nádejný Superstarista Štefan má poriadne podrezaný jazyk!

Zdroj: Superstar
Foto: Markiza.sk