Summit Open air: Profily djs!

SNITCHBROS – Snitchbros je zoskupenie dvoch bratov Petra a Paula pochádzajúcich z Viedne. Táto dvojica sa na hudobnej scéne pohybuje už takmer štvrťstoročie a za tú dobu sa potvrdilo že keď vystupujú na pódiu, tak podávajú výkon na 200 %. Vždy rozmetajú publikum svojim epochálnym introm, masívnym zvukom a geniálnymi melódiami.

snitchbros.png

Ich mixované sety sú vždy unikátne a nestáva sa často že by v rôznych setoch používali ten istý track dvakrát. Hudbu sa snažia robiť precítene a s ohľadom na poslucháča, no nikdy nezostávajú nič dlžný svojej povesti, ako napr., keď vysamplovali prezidenta USA a spojili to s klasickým rave-om „Das Boot“.  To že aj v produkcii sa radia medzi špičku dokazujú tracky ako napr.: In further blackness, alebo Get in the ring Snitchbros sa radia medzi veľkých experimentátorov v oblasti spájania rôznych žánrov s drum na bassom. Takisto sa ich multižánrovosť odzrkadľuje na line-upoch festivalu Urban Art Forms, ktorý je až prekvapujúco vždy nabitý absolútnou špičkou vo svojom hudobnom obore. Ak ste ich vystúpenie ešte nezažili naživo tak si ho tento krát určite nenechajte ujsť.

L PLUS aka Larry začal s drum n bassom už v roku 1998 v Bratislave, kde s kamarátmi založil Trademark DJ crew. Hrával na lokálnych akciách a neskôr sa prepracoval aj na zahraničné akcie v Čechách a v celej Európe. Začal sa koncentrovať nielen na hranie ale aj na produkciu, čo jeho popularitu značne posilnilo. V roku 2002 vyhral Jim Bim DJ contest a v tom istom roku vydal aj svoj prvý promo vinyl. Rok 2007 bol prelomovým, keď o jeho hudbu prejavilo záujem viac vydavateľstiev: Urban Takeover, Xposure, Cymbalism, Intrinsic, Phunkfiction, Sidechain, First Generation, Robotix…Koncom roka 2007 mu vyšla skladba Middle East Sun na Futureboundovom vydvateľstve Viper a rovnako aj v mixovanom sete velikána Andy C nazvanom Nightlife 4 na vydavateľstve RAM. L PLUS sa stal členom Viper crew a začal vydávať viac hudby pod touto značkou.

lplusdnb.png

V roku 2011 podpísal zmluvu s Technique records a pod touto značkou vydal svoj debut Timetravel EP. Rok 2012 odštartovala kolaborácia s Erb N Dub na skladbe Replica, ktorá vyšla spolu s Gas Grenade na výberovke Crossfire EP. Po nej nasledoval singel Catastrophe so speváčkou Shaz Sparks, ktorý vyšiel spolu s dubstepovou verziou a Subsonikovym remixom. Má za sebou mnoho úspešných remixov napr. pre Johna B a jeho track Lightspeed, alebo Crissy Crissiho track Let Go. Pred nedávnom vyšlo jeho AMAZING EP a ako povedal Drumsound a Basseline toto EP je BAAAD !!!

SUMMIT_OA.jpg

Zdroj: SOA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET