SUMMIT.54: 16. decembra v Trnave!

Už 54. pokračovanie drum and bassovej noci SUMMIT sa tentokrát uskutoční 16.12.2016 v trnavskom ARTKLUBe. Ako malý predvianočný darček sme si teda pripravili naozaj špeciálneho headlinera, ktorý na scéne pôsobí už takmer dve desaťročia a poznať ho môžete pod menom BCee.

Suportovať ho na stagei budú EVRO, šikovný mladý producent, PRAKTIKK člen domácej Kill. Com crew, MAKYS a organizátori akcie HYDROeS a BOBO. Ako inak aj tentokrát budú pre vás pripravené tematické samolepky, čerstvé ovocie počas večera a úžasná videoprojekcia. Navyše prvých 50 návštevníkov dostane pri vstupe malé prekvapenie.

BCee – Vlastným menom Steve Jefroy je nielen skvelý dj a producent, ale aj majiteľ slávneho labelu Spearhead Records. Začiatok svojej djskej kariéry datuje do roku 1995, no drum and bass si zamiloval až v roku 2001. Na začiatku producentskej kariéry sa spojil s umelcami ako Kubiks, alebo Lomax (Loadstar) a spolu vydali viac ako 30 releasov na labeloch ako Innerground, Fokuz, Nu:Directions a dalšie. V rovnakom čase zakladá aj svoj vlastný label a začína zvukom tohto vydavateľstva pomaly dobíjať svet. V roku 2009 vydal svoje debutové solo EP Generations. Nedávno vydal svoje tretie LP Come And Join Us a súčasne sa pustil do veľmi populárnych Spearhead club eventov ktoré sa organizujú po celej Európe. Na jeho labeli Spearhead Records vydávali svoju produkciu mená ako SPY, Netsky, Technimatic, Danny Byrd alebo Alix Perez.

EVRO – Pochádza z Trnavy, no momentálne žije v Brne. Drum and bassu sa venuje už 9 rokov a najviac ho baví hrávať netuctový našlapaný neurofunk. V jeho setoch možno počuť okrem aktuálnych vecí aj menej či viac známe klasiky. Nemá však problém zájsť aj do deepu prípadne liquidfunku. Popri djingu sa venuje aj produkcii a má za sebou už zopár releasov. Najaktuálnejší z nich je solo EP na slovenskom labeli Mochva.

PRAKTIKK – Praktikk, člen Kill Commercial Crew, zároveň spoluorganizátor eventov Bass Reaction v Trnave. Je dlhoročným fanúšikom drum and bassu. Len pred rokom a pol však dostal od chalanov s Kill. Com crew možnosť si zahrať vôbec na jeho prvej párty a od tej doby toho stihol pomerne dosť. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí contest na jeden z najväčších tanečných festivalov na Slovensku, okrem toho stihol supportovať mená ako Ed Rush, BTK, Chris Su, L33, Agressor Bunx.

MAKYS – K DJingu sa dostal v roku 2010. Najskôr začal hrávať hip-hop, komerciu, electro a house. Drum and bass poznal už dlhšie no nevenoval mu toľko pozornosti napriek tomu, že v ňom videl niečo nezvyčajné a lákavé. Po 2 rokoch mu rovný beat začal pripadať príliš monotónny a tak sa zameral aj na drum and bass. Veľmi rýchlo zamenil všetky ostatné žánre za jediný a to zlámaný beat. Inklinuje najmä k subžánrom ako jump-up, neurofunk, techstep a darkstep. Medzi jeho top producentov patria: BSE, Audio, Upbeats, Calyx a Teebee, Insideinfo, Spor, Noisia, Mefjus, State of Mind a mnoho ďalších…

BOBO a HYDROeS – Organizátori akcie SUMMIT sa Vám predstavia ako na začiatku v čisto vinylových solo setoch, tak aj na konci v spoločnom B2B sete.

Tešíme sa na Vás

summit-54-web

Zdroj: Summit crew