Summit.24: 24. mája v Trnave.

Drum and basové podujatie s názvom SUMMIT a poradovým číslom 24 je tento krát naplánované na 24. mája 2013. Konať sa bude ako obvykle v trnavskom Art Klube a so začiatkom o 20:00.

Tentokrát sme si pre Vás pripravili špeciálne multižánrové lahôdky, pri ktorých si každý návštevník počas večera príde na svoje.

Ako headliner sa Vám predstaví  DJ a producent LSDEE a.k.a. DREADLOCKER, ktorý je členom NUDANCE CREW a svoje tracky vydáva pod značkou DUBPLATE MAFIA RECORDINGS. Jeho úspechy siahajú až za hranice Slovenska, nakoľko sa so svojou hudbou sa dostal až do kolísky drum n bassu, Londýna. Preferuje miešanie jump up-u, clownstepu a techstepu.

Spolu s ním sa počas večera na pódiu predstaví aj ďalší člen NUDANCE CREW, ktorý taktiež fušuje do produkcie, DJ STREETROLL. Jeho hrania po celom Slovensku sú energické a plné emócií, takže to vie na tanečnom parkete poriadne rozpáliť.

Na akcii SUMMIT.24 sa Vám predstaví aj mladý  DJ JACOBTIC, ktorý je bratom známeho DJ-a ADRUM-a, ktorý mu v jeho začiatkoch odovzdal to správne know how a priučil ho aj zopár djským skillom. Preferuje liquid funk, no rád zahrá aj tvrdšie, alebo staršie veci, ktoré už dnes nie je už tak často počuť.

Predstaví sa už ako rezident aj DJ TAPIR, ktorého hudobný prejav sa poslucháčom vždy veľmi páči. Samozrejme nebudú chýbať ani organizátori akcie DJ HYDROeS a BOBO.

24.05.2013 v trnavskom Art Klube sa tešíme na Vás.

Zdroj: Summit