SUMMIT.23 predstavuje headlinerov.

SUMMIT.23 a s ním aj oslava tretích narodenín tejto drum and bassovej party, sa nám pomaly blíži. Je preto vhodný čas  bližšie si predstaviť headlinerov akcie.

SHAMAN & Boris Varinsky – Shaman, vlastným menom Matúš Záhradník sa ku drum and bass-u dostal prvý krát na drum and bass-ových akciách Bukkake v Martine v klube Elefant. Tak ako mnoho iných djov si uvedomil, že počúvanie tej krásnej hudby je stále málo a chcel od toho niečo viac. Začal teda hudbu mixovať aj on. Prešlo niekoľko týždňov a Shaman sa spoznal zo Smotem a Kubom na akcii v Martinskom klube Pistol Pistol. Po častejších stretnutiach na akciách sa začal pomaly ale isto učiť hraniu na gramofónoch. Začal sledovať zručnosti a iné dj-ské chmaty od Smoteho, Kuba, no aj od iných djov, s ktorými sa pravidelne stretával. V súčasnosti hráva pod tričkom URBAN TRAFFIC AUDIOVISUAL PRODUCTION. Hral na mnohých podujatiach, mimo iných aj v Holandskom meste Groningen s Freeman-om ale aj na veľmi známom Ostravskom festivale MUSIC & JUGGLING FESTIVAL 2011. Boris Varinský je Shamanov dobrý známy, s ktorým si už niekoľko krát vyskúšali duo-djing, kedy Boris do Shamanovho mixovaného setu dopĺňa rôzne scratche a sample.

STANLEE – Stanlee, vlastným meno Stano Hokša pochádzajúci zo Senca sa k drum & bass-u dostal vďaka pár festivalom a kamarátom. Od tej doby ho DnB pohltilo natoľko, že sa začal venovať dj-ingu naplno aj on sám. Prvým krokom, bola kúpa sady gramofónov s mixom. V tej dobe mu dosť pomohol jeho vtedajší mentor Dj M-cee, ktorý mu vysvetlil podstatu hrania a rozšíril rozhľad štýlov dnb. Po určitej dobre hrania mu dal v roku 2008 šancu Dj Olis Bakulu zahrať si na jeho akcii Drum 4 Bass v Bratislave. Akcia po akcii sa tam postupne stal rezidentom po boku Olisa, Slight-a, Felca. Jeho tracklist je pestrý a nezameraný len na jeden štýl dnb. Jeho obľúbenými producentmi sú: Ed Rush & Optical, Audio, Apex, Camo & Krooked, Black Sun Empire, High Contrast, Roni Size, Netsky a mnohí iný.

TAPIR – Pod touto prezývkou sa skrýva Trnavčan Juraj Krajčík, ktorý hral na akcii SUMMIT už veľa krát a jeho vystúpenie je vždy energické a tracky, ktoré do seba mixuje sú plné deepových a atmosferických prvkov. No ak si to publikum žiada a atmosféra v klube to pýta, vie zadeliť aj tvrdšiu úderku aby roztancoval celý parket. Jeho progres je badať každým ďalším hraním a aj preto dostáva tak často priestor na našej akcii podeliť sa o svoj hudobný vkus s obecenstvom.

BOBO & HYDROeS – DJ-i a organizátori akcie SUMMIT, sú známi svojou multi-žánrovosťou, ktorá začína liquid-funkom, pokračuje cez neurofunk  a končí až pri bláznivom jungli a tekkne. Určite si ich nenechajte újsť, ich vystúpenie bude stáť za to.

Tak príďte spolu s nami osláviť tretie narodeniny akcie SUMMIT.

Zdroj: Summit