SUMMIT.23 je tento krát pripravený na piatok 26. apríla.

Uskutoční sa ako tradične, v trnavskom Art Klube. Toto 23-tie vydanie drum and bassovej noci bude výnimočné z toho dôvodu, že samotná akcia bude oslavovať už 3-tie výročie svojho pôsobenia na slovenskej klubovej scéne.

Bude to oslava troch rokov úspešného, hudobného spríjemňovania Vašich víkendových večerov. Počas týchto troch rokov sa nám podarilo získať množstvo fanúšik a stálych návštevníkov tejto akcie za čo Vám srdečne ďakujeme a veríme že Vás SUMMIT nesklame a bude Vás rovnako zabávať aj naďalej.

Na toto jubilejné vydanie SUMMIT.23 sme si pre Vás pripravili niečo špeciálne, čo sme na SUMMITe ešte nemali. Bude ním DJ SHAMAN, ktorému bude počas jeho vystúpenia sekundovať  jeho hudobný kolega Boris Varinsky, ktorý bude robiť svoju prácu za tretím gramofónom a bude SHAMANOV djský set dopĺňať o rôzne scratche a sample. Táto dvojica má už spolu čo to odohraté a fanúšikov si získali najmä vďaka tejto špeciálnej technike duo dj-ingu.

Ďalej sa Vám predstaví DJ a producent STANLEE pochádzajúci zo Senca.  V súčasnosti hráva po boku Olisa Bakulu (v súčasnosti si skôr hovorí Zlomis Bakulu), Slight-a, Felca. STANLEE odohral už množstvo akcií, na ktorých sa návštevníci mohli presvedčiť o jeho pestrom trackliste a multižánrovej selekcii dnb trackov v jeho setoch.

Týchto headlinerov doplní domáci DJ TAPIR  spolu s ním nebudú chýbať rezidentmi akcie BOBO a HYDROeS.

Príďte s nami osláviť tretie výročie akcie SUMMIT a uvidíte že headlineri nie sú jediné milé prekvapenia, ktoré na Vás počas večera čakajú.

Zdroj: SUMMIT CREW