Summerbeach Rudava 2011: Skvelá hudba, plážové športy, bláznivé súťaže a nočné párty!

Už len niekoľko dní nás delí od otvorenia 15.ročníka populárneho letného festivalu Summerbeach Rudava 2011, ktorý sa uskutoční 24.-26.júna 2011 v známom Autocampingu Rudava – Malé Leváre pri Malackách, ktoré priťahuje  letných rekreantov nielen festivalom, ale aj pieskovými plážami, borovicovým lesom a veľkoplošným jazerom.

Až na troch hudobným scénach vystúpi vyše 60 slovenských i zahraničných účinkujúcich kapiel a dídžejov –Main Stage: PARA, HEX, GLADIATOR, NOCADEŇ, SMOLA A HRUŠKY, TLESKAČ (cz), CHIKI LIKI TU-A, KARPINA, VYPSANÁ FIXA (cz), HUDBA Z MARSU, SKA-PRA ŠUPINA, BILLY BARMAN & HAFNER, SKA2TONICS a veľa ďalších. O nočnú zábavu na Pokec Electronic Stage sa počas dvoch nocí postará 30 dídžejov vrátane  slovenských headlinerov ako DJ TOKY, DJ PAPPI, MISS RODEZ, BOSS či českých SUBGATE i HYDROPHONIC. Premiéru bude mať obľúbená Kočovná Čajovňa, ktorá ponúkne okrem výborných čajov a vodných fajok aj hudobný program, fireshow, bubnovanie, didgeridoo i kino Voyer.

 Počas festivalu sa tradične uskutočnia aj 4 športové turnaje v typicky letných športoch – plážovom volejbale, plážovom futbale, vodnom póle i v paintballe. Spolu sa predstaví úctyhodný počet až 800 športovcov. Už niekoľko rokov je festival Summerbeach Rudava jedným z najväčších hudobno-športových letných podujatí s otvorenou účasťou v strednej Európe.

Bude pripravených aj veľa sprievodných akcií vo Funzone ako Miss Rudava, súťaž v prekonaní záhoráckeho rekordu v pľuvaní čerešňovou kôstkou, bláznivá tradícia Pretiahni ma na Rudave! (preťahovanie lanom družstiev). Nebude chýbať ani darčekové Koleso šťastia, test poznania sa pre romantické páriky Mr. & Mrs. Smith, rôzne workshopy, atrakcie i prezentácie mimovládnych organizácii.

Na festivale sa bude dať ubytovať priamo v ubytovacej časti autocampingu a to vo vlastných stanoch. Zo železničnej stanice Veľké Leváre bude na Rudavu premávať bezplatná kyvadlová doprava už od štvrtka 23.júna. Pripravujú sa aj autobusové zájazdy z viacerých slovenských miest. Na festivale bude aj úschovňa, nabíjačkáreň, bezplatné wifi pripojenie na internet i bankomat.

Summerbeach Rudava tento rok sľubuje skvelý víkend s pestrým programom za prijateľné vstupné. Trojdňové permanentky si je možné zakúpiť v predpredaji prostredníctvom siete Eventim.sk za skvelých 14 €! Pre držiteľov preukazu AZET, ISIC, ITIC alebo EURO<26 je v predpredaji poskytnutá zľava. Denná vstupenka na mieste bude stáť 13 €, permanentka na mieste 19 €.
Do športových turnajov i dobrovoľníckeho programu je možné sa stále prihlásiť a to prostredníctvom online formulára na  oficiálnej stránke festivalu www.rudava.sk. V rámci Leta na Rudave sa okrem Summerbeach Rudava uskutočnia aj dva ďalšie festivaly: Makez Star Weekend (súťažný festival mladých kapiel, 29.-31.júl) a Rio Karneval 2011 (festival zábavy, 19.-21.august).

Zdroj: Agentúra Rudava, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET