Summerbeach Rudava 2011: Čakáme plný dom!

Tohtoročná letný festival na Rudave (24.-26.jún / Malé Leváre) nás opäť poteší pestrým a originálnym letným kokteilom v podobe 3 zón – Music Zone, Sport Zone a Fun Zone.

Zo zákulisia festivalu Summerbeach Rudava 2011, ktorý sa uskutoční za necelé 2 týždne v Autocampingu Rudava pri Malých Levároch, sme sa dozvedeli zaujímavé informácie. Najužší 28-členný tím organizátorov momentálne čerpá energiu pre poslednú fázu príprav festivalu v piešťanskom Hoteli MAGNÓLIA, ktorý je aj oficiálnym hotelovým partnerom najznámejšieho záhoráckeho festivalu. Prebiehajú posledné bezpečnostné a organizačné školenia vedúcich usporiadateľského tímu, dokončujú sa nevyhnutné administratívne práce. Podľa slov jedného zo šéfov festivalu Pavla Matoka sa organizátori pripravujú aj na najväčšiu návštevnosť za posledné tri upršané roky, ktorú zrejme spôsobia očakávané vysoké teploty, príjemné letné prostredie s prírodným jazerom, skvelá zmes programu od hudby, športu až po bláznivé divácke súťaže a hlavne výborná cena vstupenky v predpredaji – len 14 EUR. Nepochybne aj skutočnosť, že ide o prvý letný víkend a zároveň o posledný „školský víkend“, kedy sa študenti prídu spoločne rozlúčiť zo školským rokom na akciu blízko Bratislavy. „Nepredpokladáme však, že sa festival vypredá, určite bude možné si kúpiť lístok aj na mieste“ povedal riaditeľ festivalu Daniel Krakovský. Ubytovacia kapacita v stanovej časti Autocampingu Rudava je však stanovená na 2.000 ľudí (v predpredaji špeciálny Camping Ticket). Na festivale bude pracovať aj vyše 370 ľudí v rôznych zložkách ako security, usporiadateľská služba, požiarnici, záchranári, bufety, bary..
          

Trojdňové permanentky je možné si stále zakúpiť v predpredaji prostredníctvom siete Eventim.sk za skvelých 14 €! Pre držiteľov preukazu ISIC, ITIC, EURO<26 alebo karty AZET je na predpredajných miestach Eventim.sk poskytnutá zľava na permanentku za 12,60 €. Viac informácii o festivale, programe, športových turnajoch i možnosti stať sa dobrovoľník nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.rudava.sk.
Zdroj: Agentúra Rudava, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET