Súčasťou festivalu TOPFEST 2024 bude aj krst pódia, ktoré bude špeciálne venované a ponesie meno skvelého muzikanta a vášnivého motorkára ktorým bol Steve Lee!

Manažmet festivalu sa rozhodol využiť prítomnosť švajčiarskej legendy Gotthard a pokrstí jedno pódium, ktoré ponesie meno jej bývalého člena, skvelého hudobníka a zároveň vášnivého motorkára ktorým bol legendárny Steve Lee. Túto skutočnosť využilo už viac než 2.000 motorkárov z celej Európy, ktorí si ho prídu uctiť. Od tohto ročníka  bude jedno z pódií niesť meno STEVE LEE LEGEND STAGE. A práve na tomto pódiu vystúpia napríklad Tag My Heart, Scarlet Anger, Mixed Up Everything, Toys Dolls, Baboon Show, Michal Penk či ČAD.

Vedľa pódií na ktorých vystúpia Scorpions, Five Finger Death Punch, P.O.D a ďalšie množstvo megahviezd teda v spolupráci s Harley-Davison Praha a HOG Chapter Prešov sa otvára  „TOPFEST MOTO MEETUP 2024”, ktoré už “harlejáci” zaradili aj do oficiálneho kalendára podujatí Harley-Davidson. Veríme, že každého fanúšika motoriek Harley-Davidson zaujme TOPFEST 2024 a obohatí ho svojou účasťou.

Ak sa fanúšikovia skvelej hudby rozhodnú prísť a festivale na vlastnej mašine, budú môcť zažiť množstvo svetových kapiel na jednom mieste s kvalitným zázemím (camp, toalety, sprchy, vlastný stage či vlastná gastro zóna. A  okrem hudby je pre nich pripravený pestrý program, ako napríklad jazdy po prírodných krásach žilinského kraja, množstvo súťaží v motozóne, moderátor a rock párty s rádiom ROCK,“ uviedol Marián Kollár, organizátor festivalu TOPFEST.  

Pre účastníkov festivalu s motorkami sú v ponuke dva typy vstupeniek, ktoré zahŕňajú viacero výhod. Budú mať k dispozícii vlastné parkovacie miesta, vlastný moto camp a dostanú aj pamätný balíček.

Vstupenky na hviezdami nabitý TOPFEST 2024, ktorý sa uskutoční 27. až 29.6.2024 na letisku v Žiline a ktorého súčasťou bude aj TOPFEST MOTO MEETUP 2024, si môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk alebo na topfestofficial.sk.

Zdroj: Topfest Management