Subtilní svět Cigarettes After Sex se vrací do Prahy s novou deskou.

Po fenomenálním úspěchu skladby „Nothing’s Gonna Hurt You Baby“ a eponymní debutové desce se ústřední postava formace Cigarettes After Sex Greg Gonzalez rozhodl své nostalgické pohledy na svět znovu zaznamenat na očekávané druhé desce. Nahrávku, která by měla vyjít ještě letos, představí v pražské Roxy 20. listopadu 2019. Vstupenky (690 Kč) budou v prodeji od 21. června na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Intenzita a dokonalá soudržnost mezi melodií a texty romantických písní udržují posluchače v neustálém stavu zamilovávání se do lásky samotné. Hudba dreampopových Cigarettes After Sex se vyznačuje subtilností a schopností zanechat na posluchačích melancholickou stopu: „Moje hudba je zároveň mou autobiografií, není v ní místo pro fikci,“ prozradil rodák z texaského El Pasa Gonzalez.

Cigarettes After Sex se stylizují do černobílé a jejich písně na youtube zpravidla nedoprovází hudební videa. Přesto na jejich průlomový hit „Nothing’s Gonna Hurt You Baby“ z roku 2012 na této síti kliklo více než 90 milionů posluchačů. Před dvěma lety vyšlo skupině dlouho očekávané album, které zaznělo i ve vyprodané Roxy. Do stejného klubu se tentokrát vrací s chystanou deskou, o které CAS prozradili pouze to, že vyjde ještě letos. První singl z ní nese název „Neon Moon“.

Zdroj: TS