Štyria najúspešnejší interpreti domácej tanečnej scény za uplynulých 30 rokov na 1 pódiu!

Skupina maduar oslavuje tento rok svoje 25. narodeniny a pri tejto príležitosti vyráža v októbri na česko-slovenské turné s názvom „maduar – 25 ANTHOLOGY TOUR“. S koncertnou atmosférou 90. rokov navštívi postupne 1 slovenské (Zvolen) a 3 české mestá (Ostrava, Brno, Praha).

Fanúšikovia domácej tanečnej scény sa tak majú na čo tešiť. O to viac, že jedine na týchto 4 koncertoch sa vôbec prvýkrát v histórii predstavia na 1 pódiu štyria najúspešnejší interpreti česko-slovenskej tanečnej scény za uplynulých 30 rokov – Michal David, maduar, MC Erik a Barbara a tiež Verona!

Návštevníkov čaká výpravná scéna a strhujúci showprogram, v ktorom maduar v sprievode live kapely, vokalistov a tanečníčok predstaví svoje najväčšie hity (Hafanana, Do it, Mystic party, Space, I feel good, Anjel, Prosba, La chita, One way ticket), novinky z pripravovaného albumu a viacero „narodeninových“ prekvapení – napr. ABBA Show.

Koncert obohatia svojím vystúpením aj pozvaní hostia – aktuálne hity predstaví skupina Verona, s rockovým „Ježišom“ Kamilom Střihavkom odpália maduaristi naživo skladbu Walk this way (ich spoločný štúdiový duet z roku 2000), atmosféru vygraduje popová kráľovná Ilona Csáková a o „Nonstop“ zábavu sa postará Michal David, s ktorým maduar uvedie v koncertnej premiére ich nový spoločný duet (na trhu sa objaví v lete 2011).

Pre fanúšikov maduaru je však toto turné výnimočné ešte z jedného dôvodu. Exkluzívne len na týchto 4 koncertoch sa totiž nemožné stane skutočnosťou a maduar po 16 rokoch vystúpi spoločne so svojimi ex-členmi – duom MC Erik a Barbara – vďaka čomu si fanúšikovia skupiny budú môcť vypočuť hity z roku 1994 (Do it, I feel good, Anjel) naživo v ich pôvodnom prevedení. Niečo také sa už zrejme nebude opakovať …

Lístky na koncerty sú už v predpredaji exkluzívne v sieti Ticketportal.

Okrem koncertov oslávi maduar svoje okrúhle výročie aj vydaním unikátnej kolekcie nosičov (7 CD a 1 DVD) pod názvom „maduar – 25 ANTHOLOGY PACK“ s kompletnou diskografiou a videografiou skupiny vrátane nového albumu. Túto kolekciu je možné si zakúpiť už teraz za akciovú cenu – na oficiálnom e-shope skupiny bol spustený jej špeciálny predpredaj. Na český a slovenský trh ju však vydavateľstvo M&M Brothers plánuje uviesť až 1. septembra tohto roku.

Viac informácií o aktivitách spojených s 25. výročím maduaru nájdete na www.maduar.com.

Maduar

Zdroj: MMBMG
Publikoval: Redakcia GREGI.NET