STWO: Energický zvuk parížskych ulíc zažijete 12.4. v Nu Spirit Clube.

Malebný zvuk polámaných beatov pretkaných parížskou atmosférou, aj taký bude večer pod taktovkou 21-ročného patróna novej vlny beatmakerov, ktorý si hovorí STWO z labelu HuhWhat&Where (Kaytranada, Ta-ku, Falcons).

O support sa postarajú domáci FVLCRM a Jimmy Pé. Essential stage ovládne poľka Chloe Martini a bratislavsko-viedenské hypegirlz AssQuakess. Ďalšie z pokračovaní 808 soundu už 12. apríla 2014 v Nu Spirit Clube.

STWO /stew/ je 20 ročný producent z Paríža, ktorý sa podpísal pod Los Angeleský label Soulection. Jeho debutový track „You“ zožal pozitívnu kritiku a bol nasledovaný troj skladbovým EP „Moans“. To sa podpísalo pod raketový štart jeho kariéry nasledovaný releasom viacerých remixov, hraním po najväčších kluboch až po podpísanie sa labelu HuhWhat&Where / HW&W, v ktorom spolupracuje s takými menami ako Kaytranada či Ta-ku.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/136505427″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“true“ /]

Ostatné EP „Beyond“, mix pre magazín Hypetrack „From Paris with Love“ či edit Weekndovho tracku „Or Nah“ zaručujú selekciu súčasného zvuku zlomených beatov tej najvyššej kvality.

CHLOE MARTINI je 20 ročná producentka z Varšavy, ktorej počiatky siahajú do čias dospievania. Prvýkrát sa s hudbou stretla vďaka Ryuichi Sakamotovi, ktorý ju inšpiroval na skladanie inštrumentálnej filmovej hudby. Jej selekcia sa časom vyprofilovala na mix súčasnej bass music a soulsection, v ktorom sa snaží hľadať priestor na inšpiráciu. Inšpiráciu čerpá v produkcii Bonoba, Jamiroquai či James Blake, čím si zabezpečila miesto na najväčšom festiale v Poľsku – Heinek Open’er.

FVLCRVM patrí medzi mladú krv slovenských producentov, ktorých ovplyvnil jazz, funk a ktorí sa vyprofilovali do polohy producentov. Na sklonku roka oslovil kritikov debutovým EP „Notch“ pod labelom Gergaz Netlabel, v ktorom sa mieša koktejl súčasných hudobných žánrov ako juke či bass s prvkami housu.

JIMMY PÉ je kreatívny prieskumník zlomených beatov. So svojou víziou cut-up elektroniky žne úspechy pomaly, ale iste. Jeho tvorba ho často zavedie do nových hudobných teritórií a súčasne odhaľuje jeho vlastný charakteristický zvuk. Často má sklony znieť melancholicky, no vždy neomylne nájde bod návratu a poslucháča tak zachráni pred tmou poriadnou dávkou eufórie.

EVENT: https://www.facebook.com/events/1451528065079286/
https://hypetrak.com/2014/02/hypetrak-mix-stwo-from-paris-with-love/

stwo_poster

Zdroj: Nu Spirit