Štvrté pokračovanie celosvetovej kompilácie Music GlobAlliance je von!!!

Štvrté pokračovanie celosvetovej kompilácie Music GlobAlliance sa dynamicky prispôsobilo a vol4 vychádza do sveta v digitálnej podobe v dvoch verziách, a to v plnej CD kvalite vo wav formáte pre hudobných fajnšmekrov a druhý download link ponúka mp3 piesne v najvyššej možnej mp3 kvalite pre prípadné počúvanie z mobilov, usb kľúčov v aute.

Aj keď je táto verzia digitálna, team Music GlobAlliance sú otvorení aj návratu ku fyzickému releasu na CD, prípadne dokonca na vynile. Digitálna veria vol4 síce ušetrí svet o výrobu plastu na kompakt disky, ale neponúka o nič menej kvality ako predtým. Práve naopak. 18 hudobných skupín vol4 sú z 13-tich krajín sveta.

Medzi zapojené krajiny patria tento krát Bolívia, Francuzsko, Nemecko, Bulharsko, Maroko, Belgicko, USA, Slovensko, Poľsko, Taliansko, Uruguaj, Japonsko, Česká republika.

Slovensko vo štvrtom pokračovaní reprezentujú kapely: Ravenclaw, Astarot a Slight lie. Skupina Power 5 reprezentuje Českú republiku. Tento celosvetový výber zjednocuje opäť obálka s modelkou, ktorej pozície sa tentokrát zhostila Christine Kim Raab, modelka a fotografka, ktorá fotí pod hlavičkou svojo fotografického projektu Rougeart.

Link: https://www.facebook.com/pg/Rougeart-289641018055370

Kompilácie pod značkou Music GlobAlliance podporujú undergroundové ambiciózne kapely. Doposiaľ sa projektu zúčastnilo spolu 60 hudobných skupín. Svoju kópiu hudobnej ochutnávky zo sveta si viete stiahnuť na linkoch:

Link na stiahnutie vo wav formáte:
https://www.musicgloballiance.com/download/The_Metal_Music_GlobAlliance_Compilation_Vol4_wav.rar

Link na stiahnutie v mp3 formáte:
https://www.musicgloballiance.com/download/The_Metal_Music_GlobAlliance_Compilation_Vol4_mp3.rar

Download link nájdete aj na stránke www.musicgloballiance.com v sekcii releasnutých CD.

Zdroj: TS