Štvrtá edícia Unbeatenu už tento piatok v Empire clube!

S letom prichádza nielen teplé počasie, dovolenky a oddych, ale aj mnoho zábavy v podobe rôznych hudobných podujatí a festivalov. Po ďalších troch mesiacoch sa do bratislavského klubu Empire opäť vracia v poradí už štvrtá edícia klubovky UNBEATEN.

Opäť sme si pre Vás pripravili kvalitné DJské obsadenie, a to hneď z dvoma Headlinermi. Prvým z nich je človek, ktorý si zahral už popri mnohých hviezdach z tranceovej scény, samozrejme nelení ani v producentskej sfére, jeho tracky ste mohli počuť v mnohých Radio Shows, včetne tej najznámejšej, A State Of Trance. Prvým headlinerom štvrtej edície je PIZZ@DOX.

Dostávame sa k druhému DJovi ktorý bude spolu s Pizz@doxom hlavným zabávačom noci. Tento DJ si už čo to preskákal, hrá už nejaký ten rok, začínal s trancom, no neskôr presedlal na tvrdšiu odnož elektronickej hudby, hardstyle. Na trance však nikdy nezabudol, a preto Vám už v piatok príde ukázať, ako to za mixpultom vie. Áno tipujete správne , je to skvelý showman a DJ v jednej osobe, DAVID HANC alias Enhancer!

Ako posledný za mixpult usadne duo, ktoré určite ulahodí hlavne fanúšikom tvrdej hudby,o kvalitnú nádielku hardtrancu a hardstylu sa postarajú HEAVY NOIZES. O Warm-up sa ako vždy postarajú rezidenti párty Juraj Glonec a Martin Sandtner.

Tak teda nevájahajte a príďte sa pripraviť na leto tak ako sa patrí, už prvý júnový deň. Tešíme sa na Vás!:)

Unbeaten, 1.6.2012
EMPIRE CLUB
Župné Námestie č.3
VSTUP: 3 Eurá
21:00 – 22:30 MARTIN SANDTNER
22:30 – 00:00 JURAJ GLONEC
00:00 – 2:00 PIZZ@DOX
2:00 – 3:45 DAVID HANC
3:45 – ??:?? HEAVY NOIZES

UNBEATEN4

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET