Stredoeurópsky camp hotel na festivale Sziget!

Chystáte sa tento rok 6-13. augusta na festival Sziget do Budapešti? Hľadáte najlacnejší hotel, ktorý je čo možno najbližšie k festivalovému areálu? Máme pre vás tip!

Central European CampHotel je stanový kemping, ktorý ponúka návštevníkom ubytovanie v pripravených dvojmiestnych stanoch počas celého trvania festivalu.

Camp hotel je určený všetkým, ktorí chcú bývať v centre festivalového diania v tesnom dosahu pódií a zároveň na dostatočne tichom mieste na spánok a odpočinok.

K dispozícii je recepcia, 24-hodinová strážna služba, extra WC, sprchy a nočné osvetlenie. Nachádza sa na východnej strane areálu, v blízkosti talianskeho, francúzskeho a campingu pre karavany.

V ponuke sú 2 typy stanov, štandardný a komfortný. Oba sú určené pre 2 osoby, no využiť ich môže aj jedna osoba samostatne. Komfortný ponúka oproti štandardnej verzii viac priestoru, ktorý je možné využiť napríklad na uskladnenie batožiny.

Cena obsahuje:
ubytovanie v trvaní od 6. do 13. augusta
dvojmiestny nepremokavý stan
dve deky
dve karimatky

Stan je postavený a ihneď prichystaný k bývaniu. Požiadavky na konkrétne umiestnenie stanu je možné riešiť priamo na recepcii. Odporúča sa priniesť si vlastný spacák, nakoľko deka v noci nemusí stačiť.

Upozornenie: Ubytovanie v stanoch Central European CampHotela sa dá zakúpiť výhradne na celú dobu trvania festivalu, nie na jednotlivé dni.

Podmienkou pre vstup do areálu a využitie kempingu Central European CampHotel je platná vstupenka na festival Sziget. Zakúpiť vstupenky na festival Sziget je možné tu.

Viac informácií o kemp hoteloch Tent-Inn nájdete na adrese www.tentinn.com. Svoj stan si môžete už dnes prenajať na www.tixy.sk.

Zdroj: Sziget
Publikoval: Redakcia GREGI.NET