Strahov Openair vyhlasuje Band Contest 2016!

Máš kapelu a chceš si zahrát na hlavní stage Strahov OpenAir 2016? Přihlas se na letošní Strahov OpenAir Band Contest, jehož vítězové dostanou exkluzivní možnost vystoupit na 20. ročníku legendárního festivalu na Strahovských kolejích.

SOABC2016

Jak a kde Strahov OpenAir Band Contest proběhne?

Kvalifikační kola budou tři (vždy v úterý): 22. března, 12. dubna, 3. května a proběhnou ve strahovském Klubu 007. Finálový večer se bude konat na stejném místě, také v úterý, a to 24. května. Samotný Strahov OpenAir 2016 letos připadl na čtvrtek 6. října.

Jak se přihlásit?

Stačí jen jeden e-mail, abychom věděli, že s váma můžem počítat. Pošli ho na bandcontest@strahovopenair.cz, do předmětu napiš SOA Band Contest – jméno tvojí kapelya nezapomeň nám v něm říct:

  1. Jak si říkáte, a co všechno jste dokázali za dobu, co spolu hrajete.
  2. Kdo je vaše kontaktní osoba (+ její telefon a e-mail).
  3. Ke kterýmu stylu máte nejblíž.
  4. Potvrdit, že ve výše uvedených termínech máte čas.
  5. Potvrdit taky to, že jste ochotní na kvalifikačním, a případně i finálovým večeru zahrát bez nároku na honorář.
  6. Potvrdit, že souhlasíte s pravidly Strahov OpenAir Band Contest.
  7. A v neposlední řadě nám poslat vaši promofotku a ukázku tvorby (YouTube, SoundCloud, Dropbox – způsob přenosu dat necháváme na tobě.)

Proč do toho jít?

Protože je to perfektní příležitost, jak se zúčastnit skvělýho studentskýho mejdanu, který už léta pořádá Zdeněk Horák, produkční Strahov OpenAir. „Prostě jsme si řekli, že bychom si mohli trochu rozšířit znalosti rybníčku kvalitních českých kapel. Festival už je starý – dvacet let je dvacet let, takže potřebujeme novou a mladou krev. Chtěli jsme to nazvat Transfúze, ale na to už má práva nějaká housová produkce. Pak kolegyně povídala něco o upírech, ale zahnali jsme ji česnekem a nakonec zvolili Band Contest. Není to originální a je to natolik obecné, že nás snad nikdo nebude žalovat. A hlavně to bude super párty; o to přece jde, nebo ne?

12792186_1560927210901883_5965517928224917364_o

Zdroj: Strahov Openair