Stoner-punková Carusella sa vracia do Brna – ako Shoshana.

Carusella předvedla před třemi lety v namačkaném brněnském Yachtu nezapomenutelnou show. Jinak křehká zpěvačka Tamar ovládla celý prostor. Klub nabitý energií, kapela na zemi obklopená lidmi, pódium zasypané fanoušky, v klubu 40 °C a 150dB a nekompromisní set na pomezí punku a stoneru.

„Carusella včera – velice výjimečný zážitek. Miluju kapely, které si ve dvou lidech s přehledem vystačí. A být svědkem toho, že kapela nehraje z pódia ale uprostřed sálu mezi lidma… hodně nevšední koncert…“ fanoušek Jíra 666 na last.fm po koncertu Carusella.

Carusella neúnavně projížděla Evropu křížem krážem, ale osudnou se jí stala automobilová nehoda, která duo rozdělila. Zpěvačka a kytaristka Tamar našla oporu v novém bubeníkovi a duo Shoshana staví na podobných principech. Nekompromisní hutný zvuk, hlasitá show a nezaměnitelné charisma. Shoshana vyzařuje tu samou energií jako kdysi Carusella.

Shoshanu na podiu předskočí znojemští Maniac Floor. Zatímco se znojemské okurky vytrácejí z paměti, na výsluní se derou znojemské kapely Maniac Floor a Lillion Brosis. MF představují mix rock’n’rollu a indie se syrovým retro zvukem.

 

Shoshana (Ex-Carusella)
https://shoshanaa.bandcamp.com/

Maniac Floor
https://bandzone.cz/maniacfloor

12.5.2013
Fléda club, Brno
Cena: 100/120 CZK

Facebook: https://www.facebook.com/events/430746650348457/

Zdroj: Fléda