Stone Sour a Papa Roach spoločne priklincujú Viedeň!

Dvojitý zásah v ešte väčšej sile, než ho kedysi predviedol Jean Claude van Damme, sa blíži do Viedne. Stone Sour a Papa Roach odohrajú 30. novembra v klube Gasometer spoločný koncert! Vstupenky aj s možnosťou dopravy sa predávajú v sieti Eventim.sk

Ani jedno oko nezostane suché, keď sa na pódiu stretnú Corey Taylor a Jim Root z dnes už kultovej bandy Slipknot. So svojou kapelou Stone Sour prídu do mesta valčíkov predviesť svižnejšie rytmy ako tie Straussove. A chýbať nebudú ani pesničky z nového albumu House Of Gold And Bones.

Papa Roach na čele s charizmatickým Jacoby Shaddixom tiež nezostanú stáť v kúte. Pod pazuchou už nesú svoj najnovší dlhohrajúci nosič The Connection a návštevníci sa môžu tešiť aj na horúce novinky z neho. Partia určite nevynechá ani staré kúsky, takže si rakúska i slovenská hudobná obec v Gasometri isto veselo zakrepčia.

Lístky na koncert sa na Slovensku predávajú na www.eventim.sk alebo osobne vo všetkých predajných miestach Eventim. V ponuke je aj autobusová doprava tam a späť, ktorú do Viedne už dlho a spoľahlivo organizuje Wayout booking.

Online: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky
Doprava: https://www.facebook.com/events/492788494082657/

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH