stoiČOstoi odchádzajú za veľkú mláku!

Kapela stoiČOstoi prichádza s novým singlom Načo viac a novou výzvou. Kapela sa rozhodla, že po cenných skúsenostiach z koncertovania a nakuknutie do fungovania scény by rada vyskúšala všetko čo bude možné.

SCS

Prvým krokom je nahratie nového singlu a začiatok spolupráce s Recording studio 7 v Prešove a plán dokončiť skladby na nový album. Ďalším krokom je nečakaná ponuka, ktorej stále nemôžu uveriť. „Kontaktovali sme Petra Nagya, či by bol ochotní naspievať úvodný vokál do nášho nového singlu. Prišla odpoveď, že kvôli pracovnej zaneprázdnenosti musí bohužiaľ odmietnuť, ale ponúkol nám spoluprácu s človekom, ktorý mu zastrešoval turné po Amerike, diví sa spevák a basgitarista Maťo Goláb. To čo sa zdalo ako nemožné nabralo na obrátkach a po rýchlych jednačkách nás čaká dlhý let, ťažká práca a možno aj splnenie amerického sna.“, dodáva spevák.

SCS

Kapela by mala v Amerike pobudnúť dva-tri mesiace a v rámci vystúpení sa objavia aj na veľkej hasičskej súťaži v New Jersey, kde to odpália ako jediný hosť zo srdca Európy.

Ale ešte predtým predstavia spomínanú novú skladbu Načo viac, ktorú si môžu už teraz fanúšikovia vypočuť a stiahnuť na ich bandzone profile a taktiež sa veľmi tešia na výnimočný sobotný koncert v Prešove, kde si zahrajú v rámci vypredaného turné Inekafe – Právo na šťastie tour 2012.

Link na skladbu na Bandzone:
https://www.bandzone.cz/stoicostoi

Zdroj: Martin Hlavatý, manažér kapely
Foto: Lucia Galuskova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET