stoiČOstoi: Džordž Kluny bol slabý!

Od vydania debutového albumu kapely stoiČOstoi ubehol necelý rok a k prvému klipu Prečo priťahujem iba staré ženy sa pridáva ďalší na skladbu Taká pekná (takého debila). Najťažšie bolo zohnať toho, kto bude hrať debila.

Nakoniec po nociach prebdených čítaním listov s exkluzívnymi ponukami od rôznych hviezd, sa rozhodlo pre dvoch – Mela Gibsona a Džordža Klunyho. A tu nastali prvé komplikácie, Mel sa nedostavil na termín natáčania, tak ho zrušili a šancu dostal Džordž. Točenie sa posunulo na koniec leta, kde kapela odohrala jediný koncert na domácom koberci.

StoiČoStoi

Avšak ani holywoodska záruka nezaručila očakávaný výsledný efekt. Režisér povedal, že Džordž podal slabý výkon a musíme ho vystrihnúť… a bolo po paráde, škerí sa spevák a basgitarista Maťo. Klip je tým pádom bez hviezdneho pozlátka, ale o to viac s atmosférou, pre ktorú to máme tak radi, dopåňa gitarista Zajac.

Kapela týmto klipom uzatvára kapitolu debutu Poprípade iným spôsobom a chystá sa do štúdia nahrať nový album, ktorý by radi predstavili budúci rok na jarnom turné. V najbližších dňoch sa môžu fanúšikovia vyblázniť na koncertoch, kde budú stoiČOstoi predskakovať napr. Vypsanej Fixe, Slobodnej Európe či Smola a Hrušky.

Zdroj: Martin Hlavatý, manažér kapely
Foto: Lucia Galuskova
Publikoval: Redakcia GREGI:NET