Sto Zvířat u Očka!

To čo u nás znamená Polemic, znamená za Moravou Sto Zvířat a asi ich netreba nikomu predstavovať. Králi českého SKA vydali po 24 rokoch existencie nový album „Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách“ a my budeme pri tom, keď to budú v Bratislave oslavovať. Priďte si zaskákať do bratislavského Očka v piatok 28.11.2014.

Na jeseň tohoto roku si prichystala kapela turné k aktuálnemu albumu Tlustej Chlapeček se Včelou v Kalhotách, ktoré vyšlo minulý rok v decembri. Album je určený ako dospelým, tak aj deťom. Žánrovo sa kapela rozkročila od pre seba typického SKA, reggae či rocksteady až k ethnu, latinu alebo rockabilly. Texty Tomáša Belka sú ako vždy plné sarkazmu, nevyhýbaj. sa však ani vážnejšiemu tónu.

Na koncertoch zaznejú aj tie „dospelejšie” songy, doplnené zostavou už klasických zvieracích hitov ako je Nikdy nic nebylo, Dáma s čápem, Nejkratší cesta alebo Ty vole, na základní škole. Zvířata obehnú celé turné opäť so špeciálnou výpravnou scénou plnou medveďov, sánok, korčúl, snehu a ďaľších obskúrnych rekvizít.

Sto Zvirat - 2013 - Michal Linhart

Prebuďte v sebe zviera, pokiaľ sa ešte neprebudilo.

Dátum: 28.11.2014
Čas: 20:00
Miesto: Hudobný klub U Očka, Karpatská 3, 811 06, Bratislava
Vstupné: 8eur na bráne, 7 v predpredaji v klube

Zdroj: Hodobný klub U Očka