Stevon s Adrianou Habrdovou v predstihu predstavili letný song na štýl Aviciiho.

Adriana sa zviditeľnila účasťou v Superstar, kde bola najmladšou účastníčkou v histórii a svojím spevom očarila porotu, hoci vyhrala iná, zrelšia speváčka. Neskôr sa zúčastnila obrovského celosvetového festivalu v Moskve,  kde zaspievala  dve piesne – Pokoj v duši od Janky Kirschner a Simpley The Best od Tiny Turner.

O dva dni neskôr bola súťaž vo folklóre a keďže Adriana má bohaté skúsenosti aj na tomto poli a  mala so sebou  kroj, absolvovala  aj folklórnu súťaž s piesňou Tota Heľpa a ešte jednu svadobnú, keďže skoro každú sobotu chodí spievať na čepčenie neviest. Vyhrala obe súťaže a ceny odovzdávali presne v deň jej 16-tych narodenín, takže o darček mala postarané. Aby jej účasť bola dovedená k dokonalosti, dostala aj Veľkú cenu festivalu. Adriana nie je dievča, ktoré zaspí na vavrínoch a spievaniu sa venuje naďalej. Teraz prichádza  s novinkou.

Stevon predstavuje nový album REMRMBER

Košický producent elektro-dynamickej muziky (EDM) Stevon,  je presvedčený, že hudba je neprebádaný vesmír a tak sa podujal na jeho skúmanie. V rámci debutového albumu „REMEMBER“, ktorý je už k dispozícii  na www.stevon.sk, predstavil spolu so speváčkou Adrianou Habrdovou letný song s názvom „UNDER OCEAN“. Týmto songom predbehli leto. Všetci fanúšikovia tepla a vody si určite prídu na svoje.

S Adrianou to bola jedinečná, veľmi zaujímavá spolupráca. Prvýkrát sme sa naživo videli hodinu pred samotným nahrávaním. Preskúšali sme si pieseň, ktorú sme si spolu prehrali cez  video, aby sa pripravila,  „pokecali“ sme a šli sme  nahrávať,“  – opisuje spoluprácu producent  Stevon a pokračuje: „Keď sme dali prvý pokus, vedel som že to bude hračka. Adriana má za sebou bohaté skúsenosti a spev má v krvi. Chceli sme aj skúšku osobne, ale mali sme obidvaja nasekané obdobie. Keďže som chcel pieseň zakomponovať svojho albumu,  ktorý bol už takmer hotový, rozhodli sme sa ísť touto cestou, potom Adriana prišla do Košíc do štúdia a pieseň sme nahrali.“

Stevon sa netají želaním, že s Adrianou plánuje aj ďalšiu spoluprácu, napríklad natočiť naozajstný videoklip, no udalosti, ktoré sa momentálne odohrávajú u nás, povolili zatiaľ len lyrics video, ktoré určite nič nepokazilo.  A neostane len pri videoklipe, ale Stevon verí, že  budú mať obidvaja časový  priestor,  ešte túto zimu prídu s novým spoločným singlom.

V rámci albumu Stevon predstavil viacero videoklipov. Pozrieť si ich môžete aj cez jeho web. www.stevon.sk. Krst CD sa na základe opatrení s koronou presunul, no producent  sľubuje veľký elektronický zážitok.

Pre Adrianu bola spolupráca so Stevonom nová, hlavne v rámci hudobného štýlu. „ So Stevonom sme si sadli  muzikantsky aj ľudsky, preto spolupráca bola výborná,“ – vyznáva sa Adriana.  „Milo ma prekvapilo, keď mi poslal pieseň v elektroštýle,  na prvé počutie som si ju obľúbila. „Under ocean“ je letný, pohodový song o láske, oceáne,… Text sme viac krát upravovali aby to mal pekný význam a aby nebol príliš zložitý, myslím že sa nám to podarilo. Text je síce v angličtine, no verím, že song by sa mohol páčiť všetkým vekovým kategóriám. Tento štýl hudby rada počúvam, a potešilo ma, že si práve v tomto štýle  môžem opäť zaspievať.“

Adriana totiž  už  mala  možnosť spolupracovať  na podobnom štýle s Drozďom a Demexom na skladbe „Som to ja“ ku ktorej  napísala text.

Adriana si píše texty sama a momentálne so svojím dvorným gitaristom pripravuje novú pieseň, ku ktorej napísala anglický text.  Aj ona dúfa a verí v spoluprácu so Stevonom na ďalších skladbách, určite si nájde na to čas, nakoľko to bola príjemná skúsenosť a skvelá spolupráca. Obaja sa tešia aj na krst debutového albumu, ktorý museli odložiť kvôli situácii s COVIN 19.

Anna Olvecká – PR manažér projektu
Foto: Archív Adriany Habrdovej a Stevona