Startup! #1 v UHU klube!

V UHU klube na Šafárikovom námestí rastú nové party koncepty ako huby po daždi a jednou takouto party je aj Startup!

Pravidelne každú stredu sa budú striedať za mixpultom známejšie aj menej známe mená rôznych žánrov, aby spoločne začali prípravu na víkend v UHU klube. Samotný vznik party je ale oveľa prozaickejší.

V poslednej dobe na klubový mail chodí nespočetne mailov s požiadavkami djs o zaradenie do programu a keďže do rezidentných party si vyberajú djs samotný promotéri, klub sa rozhodol dať možnosť aj individuálnym záujemcom o svoju prezentáciu za mixom. A tak je tu Startup! a znamená to len jediné. Ak si dj, alebo producent a naliehavo potrebuješ svoje umenie prezentovať v klubových priestoroch, napíš na Facebook fanpage klubu UHU (www.facebook.com/uhuclubbratislava) a možno si aj ty zahráš na niektorých ďalších edíciách. Startup! však nebude len tak nejakou škôlkou pre začínajúcich djs. Výber prezentujúcich sa djov nepodlezie nikdy latku kvality, takže každý návštevník bude mať možnosť spoznať čerstvý sound od talentovaných slovenských účinkujúcich.

Túto stredu vám prinesieme dve mená. Prvým je LIBOR FIALA
https://www.mixcloud.com/liborfiala/souund-of-mountains/

A druhým multižánrový LION DEE
www.mixcloud.com/djliondee/

Pred samotnou party budeme premietať veľkoplošne hokejový zápas Slovensko-Nórsko, party sa začne od 22:00 a samozrejme nebude chýbať ani novinka a to HAPPY HOUR, ktorá bude za večer hneď dva krát a to od 21.00-22.00 a od 00.00-01.00 až na 20 druhov alkoholu! A ponuka nekončí pretože každého čaká welcome drink. Tešíme sa na vás!

Startup! #1
14.05.2014

startup plagat1

Zdroj: UHU klub