Staropramen BEST!FEST tradične otvára letnú festivalovú sezónu v Trenčíne!

Aj napriek udalostiam posledných dní, ktoré otriasajú v základoch samotnou existenciou tohoto výnimočného kultúrneho projektu, Klub lúč a bestfest team pripravili aj tento rok v tradičnom termíne ďaľšie pokračovanie minifestivalu v centre mesta – Staropramen BEST!FEST.


Tradičná dramaturgická multižánrová štruktúra je aj tento rok založená na undergroundovej hudbe prezentovanej djmi, selektormi ale aj živími muzikantami. Vďaka tradičnému partnerovi pivovaru STAROPRAMEN je aj tento rok polovica festivalového areálu free entry a celý festival zo všetkým čo prináša si môžete naplno užiť po zaplatení symbolického vstupného 3 €, čím tiež vyjadríte svoj postoj k podpore ďaľšieho fungovaniu Vášho obľúbeného kultúrneho priestoru klubu Lúč. Za podporu vopred ďakujeme.


Vonku na open air stage vo veľkokapacitnom stane sa predstavia vyznávači karibskej reggae rytmiky: N3O je slovenský reggae spevák a Dj a producent, ktorý na seba tento rok upozornil veľmi vydareným vlastným albumom „Príroda Sloboda Jednota“. V Trenčíne sa zo svojou živou show predstaví po prvý krát a bude headlinerom open air reggae stage. 




Muv Ya sound je dvojica popredných slovenských selektorov: Kayaman a Blant. Na Bestfeste vystúpili aj v minulosti a aj v piatok budú zárukou kvalitnej selekcie a hustého žúru. Od reggae po ragga, od dubu po dancehall je záber ich setov. 




Roots&Culture bude tradične zastupovať I-man – „legenda“ slovenskej scény, selektor, promotér (Reggae Night, Mighty Vibez) a nenúnavný bojovník proti Babylonu. 

outdoor stage:
21.00 ::: I-MAN
22.00 ::: KAYMAN + BLANT
00.00 ::: N3O live
01.30 – 04.00 all stars


V klube lúč sa ako headliner indoor stage predstaví vo svojej trenčianskej premiére dvojica bratislavských funky breakbeat djov Ricky Fitz a Bobsan, ktorí vystupujú pod značkou Byrocraft. Svojej obľúbenej breakbeatovej muzike zostane verný aj rezident a organizátor Best!Festu DJ Wajčitavač.


Z neďalekých Bánoviec na Bebravou dorazia mladé nádeje slovenského drum&bassu The Decks, liquid funkovym warmup setom rozbehne festival Drim z miestnej face2bass crew a o v samotnom závere ulahodí Vašim ušiam Mlady Bulwa ktorého house-minimal-techno strictly vinyl select bude na saxofóne doprevádzať Mr. Fazula. 

Ricki Fitz & Bobsan
indoor club stage:
21.00 ::: DRIM
22.00 ::: THE DECKS
00.00 ::: RICKY FITZ + BOBSAN
02.00 ::: WYCHITAWACS
03.00 – ? MLADY BULWA + FAZULA live sax

Staropramen BEST!FEST
piatok 22.6.2011 | 20:00
Trenčín | kLub Lúč
Ricky Fitz + Bobsan (Byrocraft/BA) 
Wychitawacs feat. Peter Kohout live sax (Bez ladu a skladu) 
Mlady Bulwa feat. Fazula live sax (tnt crew)
The Decks
Drim (face2bass)
Muv Ya sound (Kayaman + Blant)
Roots&Culture (I-man)
N30 live
+ občerstvenie, dobrá nálada a samozrejme pivečko STAROPRAMEN
Pre mladistvých, vodičov a budúce matky samozrejme aj v nealko verzi :) 
Staropramen
Zdroj: bestfest – press info 
Publikoval: Redakcia GREGI.NET