Staropramen BEST!FEST: Electronica, Breakbeat, Dub a Reggae!

Trenčiansky Klub Lúč už piaty rok po sebe ožíva vždy na začiatku a na konci klubovej sezóny festivalom urbánnej kultúry BEST!FEST. Tradičným partnerom BEST!FESTU je aj tentokrát Staropramen a na čo sa v piatok večer môžete tešiť?

Čakajú na Vás pripravené dve pódiá na ktorých sa predstaví spolu 11 DJ/VJov, selektorov a producerov či hudobných projektov. Nebude chýbať ani sprievodný program v podobe exhibičného súboja ilustrátorov SECRET WARS, občerstvenie a samozrejme kvalitné české pivečko STAROPRAMEN aj v nealko verzii pre šoférov a mladistvých :)

Vonku na trávnatej ploche vedľa budovy Kina Hviezda si rozložia svoj outdoor stage priaznivci karibského reggae soundu a oldschool dubu.

I-MAN (reggae.sk) ani tentokrát nenechal nič na náhodu a postavil kvalitnú selektorskú exekutívu. Prahu budú reprezentovať dva sound systémy v zastúpení GENERAL KRYSHPEEN (Pro Sound) a MIGHTY LEMON (Royal Hi-Fi) z galantského One-Off Rockers Sound zatočí vynily KAYMAN a už takmer legendárny Jah Division Gang zhmotní do beatov sám RAS D.

(V prípade nepriaznivého počasia sa open air stage presťahuje do Kina Hviezda)

iman

Indoor Stage v Lúči bude patriť tentokrát elektronike, elektru, breakbeatu a dubstepu. V úlohe headlinerov sa predvedú v kombinovaných live a producersko-djských performance predstavitelia slovenskej elektronickej moderny STROON a STRATASOUL a tiež boss jediného slovenského breakbeatového labelu breaks.sk records MACHO. Lajnap už tradične dopånia rezidenti Lúč Klubu dj EFF D. aka Effiks a zakladateľ BEST!FESTu Wychitawacs. Vizuály a videoprojekcia bude počas celej noci v rukách Face2basS crew.

indoor stage line up:
21.00 + EFF D. aka EFFIKS
21.45 + STRATASOUL
22.30 + STROON live
23.30 + STRATASOUL
00.15 + EFF D. aka EFFIKS
01.00 + STROON dj set
02.00 + MACHO
03.30 + WYCHITAWACS

STAROPRAMEN BEST!FEST
urban culture festival
piatok 17.6.2011 | 20.00
Trenčín – Klub Lúč a okolie
open air stage free entry
indoor stage 3,5 €
myspace.com/tnbestfest
udalosť na facebooku > https://j.mp/BF1706
skupina na facebooku > https://j.mp/BESTFEST
www.klubluc.sk

BEST FEST

zdroj: klub Luc – press info
Publikoval: Redakcia GREGI.NET