Stark Band s novým videoklipom Last Night feat. NIRONIC.

Tvrda práca, odhodlanie, talent a kreativita… Súlad týchto elementov tvorí debutový album košickej funky kapely Stark Band. Album sa zrodil v košickom štúdiu Klaksón za pomoci skúseného Romana Šoltysa.

Mladí hudobníci sa môžu pýšiť svojou prvou doskou od 1.mája tohto roku, kedy uzrela svetlo predajných pultov. A toto je ich nový videoklip k singlu LAST NIGHT feat. NIRONIC:

https://www.youtube.com/watch?v=rUSs7Wz0NNk

Album obsahuje 9 singlov, ktoré potvrdzujú kvalitnú slovenskú tvorbu v slovenčine a taktiež v anglickom jazyku. V nahrávkach cítiť mladého ducha kapely plného sily, sviežosti a odhodlania na

sebe pracovať a prinášať fanúšikom len to pravé orechové.Intro Interlude otvára dvere poznania albumu Stark Band. Nápaditými aranžmánmi sú zaiste piesne Walking on the water a One day, ktoré sa svojou rytmikou stali horúcimi kandidátmi letných hitov.Na songu Last night kapela spolupracovala so známym americkým raperom Nironic, ktorý nahrával s viacerými zvučnými menami ako napr. Living Colour.

STARK BAND

Spestrenie albumu prináša hit Ty, ja a môj brat, od skupiny Modus, prespievaný do svojskej funky verzie šikovným gitaristom kapely Jurajom Kováčom. Romantické duše si prídu na svoje pri počúvaní harmonických tónov a textu plného lásky v skladbe On my mind. Okrem pilotných singlov kapela zakomponovala do prvotnej tvorby aj staršie skladby ako Pýtaj sa ma, Make me dance alebo aj Be together.Výrazný ženský a pomerne čerstvý článok kapely predstavuje talentovaná speváčka Katarína Demská. Pozornosť na seba upútala hlavne účasťou v speváckej TV show Hlas Československa, kde sa prebojovala až pred brány veľkého finále. Ambíciozna kapela nezaháľa, a okrem iného, pripravuje scenáre klipov k ďalším singlom, menovite Walking on the water a On my mind. Môžeme sa tešiť na umelecký zážitok v podobe kreativnej choreografie tanečnej skupiny Bobalet. Nechajme sa teda prekvapiť výsledkom niekoľko mesačného snaženia sa kapely Stark Band.

Zdroj: Barča Palková