Stane sa kráľovnou Prešova Celeste?

Desať sexi finalistiek zabojuje tento piatok o titul kráľovnej Prešova. Porota to bude mať náročné pretože každá z nich je niečím výnimočná. Do finálovej zostavy sa prebojovala aj dvojníčka obľúbenej mladej speváčky Celeste Buckingham, len pätnásťročná Prešovčanka Ine Minarčíková.

„Veľa ľudí mi hovorí, že sa podobám na Celeste Buckingham. Mám rada jej pesničky a aktuálny duet, ktorý naspievala so svojou sestrou je úžasný,“ priznáva I.Minarčíková, ktorá má na rozdiel od spomínanej speváčky iné záľuby ako hudbu. „Páči sa mi motocross a baví ma matematika,“ upresňuje mladá finalistka, ktorá pravidelne vyhráva aj matematické súťaže a olympiády. Uvidíme, či sa jej podarí presvedčiť porotu k zisku titulu Miss Prešov 2013, alebo jej publikum udelí titul Miss Sympatia.

finalistky 2013 spolu

Počas finálového večera sa dievčatá predstavia v plavkách, oblečení „mladá móda“ a vo voľnej disciplíne. Organizátori pre nich pripravili hodnotné ceny. Podujatím bude sprevádzať obľúbený hlas slovenského rádiového éteru Milan Zimnýkoval alias Junior a záver spestrí svojimi najväčšími hitmi skupina Desmod. Miss Prešov 2013 začína v piatok 23.augusta o 19.00 na amfiteátri.

Informácie o finalistkách:
1. Adriána Pappová Fedorčová, 21 rokov
2. Diana Palečková, 21 rokov, Prešov
3. Ine Minarčíková, 15 rokov, Prešov
4. Kristína Bogová, 16 rokov, Košice
5. Lýdia Tkáčová, 22 rokov, Prešov
6. Milena Velebírová, 18 rokov, Hanušovce nad Topľou
7. Nikola Botková, 18 rokov, Lada
8. Simona Jarkovská, 21 rokov, Bzenov
9. Simona Liptáková,  16 rokov, Košice
10. Veronika Hromňáková, 19 rokov, Humenné

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér Amfiteátra
Foto: Marek Eštočin