Stallion Festival, 20.7.2013, Autocamping, ostrov, Trenčín

20. júla 2013 o 12:00 sa v Autocampingu na Ostrove v Trenčíne otvorí brána historicky prvého Stallion Festivalu. Reggae, dancehall, hip-hop, dubstep, dub, drum’n‘bass, house a iné žánre budete počuť na dvoch stage-och počas celého dňa až do skorých ranných hodín.

Okrem iných naše pozvanie prijal aj Lixx, najlepší slovenský drumnbassový dj posledných rokov či MC Gleb, rastúca star slovenskej undergroundovej elektronickéj scény, ktorému bude sekundovať ostrieľaný producent Komander.

Núdza nebude ani o zahraničných interpretov, z ďalekej Jamajky nás príde navštíviť spevák a producent prezentujúci sa pod pseudonymom Jahwawah, ktorého bude supportovať Soundboy Dub.

Rida Radar a Junior Smile či domáci Distanc ukážu čo je slovak reggae-ragga-dancehall reprezent a slovenskú dnb pobočku Hoofbeats prídu zastupiť Ardum a dvojica Knight a Ramirez z Martina.

Zastúpené budú tiež crews Ghetto Youths Sound, Face2bass či Housemusic.sk. Čo je hip-hop v Trenčíne predvedú Vec Názoru, Maxim či KnockOut. Samozrejme line up je doplnený o množstvo djs z celého Slovenska a Čiech.

Celý deň bude prebiehať v areáli graffiti & streetart jam na ktorom predvedú svoje zručnosti trenčianski umelci, menovite Nomad, Rstar, Sôvä, Divasviňalajfstajl, Makalaka či BazeFaze.

Autocamping Ostrov sa nachádza v príjemnom prírodnom prostredí, cca 5 minút pešo od centra mesta či vlakovej stanice. Máte sa načo tešiť, my sa tešíme na Vás!

Viac na: https://www.stallionsound.tk
FB event: https://www.facebook.com/events/527199044010423/
Predpredaj: https://bit.ly/16WsdOn

Zdroj: Organizátor