Srpnové Fource Live se stěhují na Střechu Radost, vystoupí Khoiba nebo Teepee. Metronomy do Prahy přijedou až v roce 2021.

Koncertní série Fource Live zaměřená na české hudebníky a hudebnice se z klubu Chapeau Rouge přesouvá v srpnu na Střechu Radost – nové venkovní kulturní místo na mapě Prahy, na jehož chodu se podílí i Café V lese. 

Jako první tam 10. srpna vystoupí indiepopová zpěvačka Aiko, kterou definují zasněné melodie, neony, energické vystupování s unikátní atmosférou. Společně s Aiko na střeše zahrají i indiefolkoví Teepee, kteří představí sou vydařenou letošní Where the Ocean Breaks. 25. srpna se na střeše představí se svou debutovou desku hudebnice Ai Fen, kterou můžete znát jako půlku elektropopového dua ba:zel, a stálice nezávislé scény Khoiba, která se po delší odmlce vrátila na scénu s loňskou eponimní deskou,  která byla nominovaná i na hudební cenu Apollo.

Přestože koncerty u nás se znovu rozjíždí, plánovat mezinárodní turné je stále takřka nemožné. A proto přinášíme tuto zprávu od Metronomy: „Naše rozhodnutí určitě nikoho nepřekvapí, i když to pro nás bylo nesmírně složité a citlivé, rozhodli jsme se ještě jednou přesunout naše turné na další rok. Jedině tak si můžeme dopřát co možná nejlepší a nejbezpečnější vystoupení. Zatím se držte, ani nevíte, jak moc se těšíme, až se s vámi zase potkáme.“ Nový termín vystoupení britské indie stálice padl na 4. května 2021. Pokud by někomu datum nevyhovovalo, je možné vstupenky v místě nákupu vrátit do 31. srpna letošního roku. Vážíme si vaší trpělivosti a děkujeme.

Fource Live: Aiko + Teepee  10. 8. 20 Střecha Radost, Praha
Fource Live: Ai Fen + Khoiba 25. 8. 20 Střecha Radost, Praha
Metronomy (UK) 4. 5. 21 Roxy, Praha 

Zdroj: TS