Srdce kapely No Heroes stále bije.

Indie rockoví No Heroes se vrací se vší parádou – novým EP Heart Beats a videoklipem k singlu Heart Beat. Kapela, která zaznamenala úspěch na festivalových pódiích i mezi fanoušky, vydává 5. října 2018 u domácího labelu Tranzistor minialbum obsahující čtyři nové písně plné emocí, osobních výpovědí a barevných melodií.

No Heroes tvoří zpěvák a kytarista Thomas Klika, klávesista Petr Tichý, bubeník David Fuxa a čerstvá posila sestavy, baskytarista Kryštof Sunkovský. Ačkoliv se na scéně pohybují od roku 2005, mají na kontě pouze jedno studiové album Heart One, vydané pod producentským dohledem Armina Effenbergera. Není to však nedostatkem inspirace, naopak.

Členové No Heroes se činili v pracovním i osobním životě, zkušenosti a zážitky uplynulých let pak zúročili právě na EP Heart Beats. “Je očividné, že názvem odkazujeme na náš debut. Srdce kapely i přes odmlku stále bije, vracíme se ke svým ke svým kořenům, písničkám a textům, ve kterých vzpomínám na rodný Baltimore, šok z přestěhování z USA do tehdy dost ponurého Československa a radosti otcovství,” říká zpěvák a kytarista Thomas Klika. Ten je spolu s Tichým spoluautorem čtveřice nových písní Heart Beat, Natural Disaster, Falling in Love a Walking in the Streets. Ti dva si navíc zvládli odskočit a roku 2013 stvořili projekt Tommy Indian stvrzený albem Moon Dreamer (Supraphon).

Heart Beats vznikalo ve studiu zpěváka, skladatele a kapelníka skupiny České srdce Michala Šenbauera. Kapela shodně uvádí, že se pohodová atmosféra během session přenesla i do samotného výsledku. O výtvarné zpracování EP se postarala přední česká výtvarnice a grafická designérka Věra Marešová. No Heroes vydávají také singl a videoklip Heart Beats, jehož režie se ujal cenami ověnčený režisér Tomáš Krejčí.  EP Heart Beats kapela pokřtí v pražském klubu Potrvá 22. listopadu 2018.

FB EVENT: www.facebook.com/events/312417816008431/
INSTAGRAM: www.instagram.com/noheroes_official/
WEB: www.tranzistorlabel.com/

Zdroj: TS