SPÚŠŤAME PROJEKT #CREATEYOURLIGHT: Svetlo v čase temna – nová platforma na zdieľanie vašich príbehov.

Spoločnosť Nikon Europe dnes spustila novú kampaň #createyourlight, ktorá vyzýva všetkých fotografov a tvorivých nadšencov, aby vzali do ruky fotoaparát a zdokumentovali historické momenty, ktorých sme svedkami v tejto dobe. Nikon chce touto kampaňou spojiť všetkých fotografov, motivovať ich a dať im dôvod na fotografovanie v čase, keď je to najviac potrebné.

#createyourlight je platforma na zdieľanie vlastných originálnych príbehov, ktoré vznikajú počas našej izolácie. Otvorená je pre všetkých fotografov bez ohľadu na ich skúsenosti, pohlavie, či fototechniku. Povzbudzuje tvorcov, aby fotografovali doma a maximálne pri tom využili svoju kreativitu.

Nikon chce svojich priaznivcov aj inšpirovať a vzdelávať, preto požiadal o spoluprácu svojich profesionálnych fotografov, ambasádorov značky a lektorov Nikon školy, aby mu pomohli zdieľať tipy a triky na fotografovanie v domácich podmienkach. Túto iniciatívu je možné šíriť použitím hashtagu #createyourlight. Priaznivci značky sa môžu zapojiť aj do tematických fotografických výziev, ktoré bude Nikon vyhlasovať každé dva týždne. Prvou výzvou je Fotografovanie s prirodzeným svetlom.

Fotografi sa do výzvy môžu zapojiť jednoducho – stačí len zverejniť príspevok, ktorý dokumentuje ich život v izolácii na svojom profile na Instagrame a pripojiť hashtag #createyourlight. Nikon potom vyberie a predstaví niektoré z fotografií na webovej stránke tejto kampane, ktorú spustí v nasledujúcich dňoch.

Ak sa chcete dozvedieť o novej platforme viac, sledujte hashtag #createyourlight a pripojte sa ku komunite Nikonu na Instagrame. Podrobnosti o webovej platforme zverejníme čoskoro.

Zdroj: TS