Spolu so Skindred v februári vystúpia aj Soil, Maplerun a domáci The Switch.

Koncert kapely Skindred, která zahraje v pražském Lucerna Music baru 6. února, doplní další zvučná jména. Jako speciální hosté zahrají američtí Soil, evropská formace Maplerun a domácí scénu zastoupí The Switch.

Soil se Skindred vyrážejí na celé turné a jsou více než jen pouhým supportem. Hard rocková kapela původem z Chicaga na této výjimečné šňůře ještě umocňuje energii, kterou obě kapely rozhodně nešetří.

Maplerun

V Praze spolu s nimi vystoupí Maplerun, další z týmu únorové části evropského turné Skindred, kteří dovezou ten nejlepší mix nu-metalu a alternativního rocku. Česká emo-crossoverová kapela The Switch doplní nadupanou akci originálním zvukem zkreslené basy a kytarových stěn a charakteristickým projevem frontmana Štěpána. Skindred na turné přivážejí svou novou desku, z níž už zveřejnili singl Ninja nebo Kill The Power, pojmenovaný stejně jako celé album.

the switch_web

Vstupenky na koncert jsou nyní k dostání za 450,- Kč v předprodejních sítích Eventim, Ticketportal a Ticketpro, nebo za 420,- Kč v pokladně Lucerna Music baru a v obchodě Crossphere. Nejpohodlněji a ekologicky lze koupit vstupenku také v síti smsticket.cz, a to za 439,- Kč.

Soil 2013_2

*SKINDRED (UK)*
*SOIL (US)*
*MAPLERUN (EU)*
*THE SWITCH (CZ)*
6. února 2014
Praha, Lucerna Music bar
start: 20:00
vstup na místě: 490,- Kč
https://www.mightysounds.cz/
https://www.skindred.net/
https://www.soiltheband.com/
https://maplerun1.com
https://bandzone.cz/theswitch
https://lucerna.musicbar.cz/

Zdroj: MIGHTY SOUNDS