Spoločné narodeniny MidnightDubs a Nu Spirit Clubu príde osláviť americký producent Jimmy Edgar

Tretie narodeniny MidnightDubs a štvrté narodeniny Nu Spirit Clubu príde 23. Novembra osláviť legenda elektronickej undergroundovej scény JIMMY EDGAR v rámci  svojho svetového turné “Ultramajic Tour 2013“.

Edgar s hudbou začal v rannom veku, už ako 15 ročný hrával v rodnom Detroite po boku velikánov techno scény ako Juan Atkins, Kevin Saunderson či Derrick May. Tým sa jeho záujem o hudbu len prehĺbil a svoj prvý track vydal na rešpektovnom nemeckom vydavateľstve Poker Flat v roku 2002, keď mal 19 rokov. Nasledoval Warp Records s niekoľkými singlami, EP a albumom “Colour Strip“, v júli 2010 uzrel svetlo sveta vynikajúci a sexom nabitý album XXX na vydavateľstve Studio !K7.

Jimmy

Svoj tretí štúdiový album “Majenta“, orientovaný viac na house a techno, vyšiel minulý rok na Scubovom labeli Hotflush Recordings. Najnovšie počiny tohto umelca, veľakrát prirovnávaného k Princeovi elektronickej hudby, sa spájajú s Travisom Stewartom aka Machinedrum – projekt JETS a veľmi sľubné vydavateľstvo Ultramajic, na ktorom už stihol vydať svoj najnovší single „Hot Inside“ a 18. novembra ho čaká ďalší pod názvom „Mercurio“.

23. novembra sa Jimmy Edgar zaradí medzi producentov, djov a mcs, ktorí sa za 3 roky existencie projektu MidnightDubs predstavili slovenskému publiku. Boli to mená ako Scuba, Loefah, Dark Sky, Blawan, Instra:mental, dBridge & SP:MC, goldFFinch, Kryptic Minds, Paleman, Mc Chunky, Kingdom, Eliphino, Tes La Rok, Von D a iní.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/572649″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Okrem Jimmyho pozvanie na narodeniny MidnightsDubs prijal aj slovenský dj Barbie Idijot (Wilsonic, Live or Dive), pre ktorého to bude už druhé vystúpenie na MND. O hudobnú zložku narodeninovej noci sa ďalej postará kompletná MidnightDubs crew v zložení Ronin, Kepikei, John Doe, Wuuk a vizualizácie bude mať pod kontrolou STIX.

Line up:
JIMMY EDGAR (Warp, !K7, Hotflush, Ultramajic) / USA
Barbie Idijot (Wilsonic, Live or Dive)
Kepikei (Sonic District, Top Billin, Voodoo Village)
Ronin (MND)
John Doe (MND)
Wuuk (MND)

www.facebook.com/events/531901370228756
www.midnightdubs.com
www.jimmyedgar.com
www.ultramajic.com
www.soundcloud.com/jimmyedgar
www.soundcloud.com/ultramajic
www.soundcloud.com/barbara-idijot
www.sonicdistrict.com
www.soundcloud.com/kepikei
www.soundcloud.com/ronin_mnd
https://soundcloud.com/johndoemnd

MND flyer

Zdroj: MidnightDubs