Spiš Rock Fest 2024 – Hudobná jazda v zelenom srdci Spišskej Novej Vsi!

Spišská Nová Ves bude 15. júna 2024 opäť miestom plným rockovej energie a hudobnej atmosféry. OZ AFL promotion v spolupráci s Mestom Spišská Nová Ves a s Mestským kultúrnym centrom Spišská Nová Ves srdečne pozýva na Spiš Rock Fest 2024 – lokálny hudobný festival, ktorý prinesie sedem skvelých skupín a sprievodný program.

Festival o 16:00 hod. otvorí reportér a Novovešťan Marek Baláž a hudobná produkcia na hlavnom pódiu potrvá do 22:00 hod. Amfiteáter Madaras Park v parku pri ZOO v Spišskej Novej Vsi sa stane miestom, kde sa stretne hudobná komunita a fanúšikovia rôznych žánroch rockovej hudby z celého regiónu. Tí sa môžu tešiť na koncerty kapiel: Pothrator – crust death kapela z Popradu, Midnight Noon – rock metal kapela zo Spišskej Novej Vsi, My o vlkoch – hardcore punk kapela z Košíc, a trojica tohoročných headlinerov festivalu, Karavana – reggae ska legenda zo Spišskej Novej Vsi, Saprophyte – hardcore legenda z Prešova, Pančuchy Eleny Hríbovej – psuedo punk rock legenda zo Zvolena.

Po skončení festivalu sa návštevníci môžu presunúť na afterparty do Country Salónu na koncert rockového dua Smetankodrom (Braňo Smetanka & Andrej Smetanka) od 22:30 hod.

V rámci festivalu sa bude konať aj výstava Spiš Rock Story, kde návštevníci budú môcť obdivovať fotografie z histórie koncertných podujatí, na ktoré festival nadväzuje. Boli to koncertné podujatia ako Spišský rock, Rockový maratón, Spišská rocková liga a samozrejme aj zopár fotiek zo starších ročníkov Spiš Rock Festu.

Spiš Rock Fest 2024 by nemohol byť realizovaný bez podpory a spolupráce s partnermi: Mesto Spišská Nová Ves, MKC Spišská Nová Ves, Country salón Sad mládeže, Radegast Plzeňský prazdroj a V3 sound & lights. Srdečne ďakujem za ich organizačnú a finančnú podporu.

Teším sa na vás na Spiš Rock Feste 2024 a verím, že spoločne vytvoríme nezabudnuteľnú rockovú atmosféru v zelenom srdci Amfiteátra Madaras parku v Spišskej Novej Vsi.

TS – Martin  Hlavatý / AFL promotion, FB a IG: @spisrockfest