Spevák Richard Chovan v novom singli VEZMEM ŤA verí v lepšie zajtrajšky!

Talentovaný spevák, skladateľ a klávesák Richard “Rixo” Chovan prichádza s autorskou skladbou s názvom “Vezmem ťa”. Táto energická novinka s pozitívne ladeným textom vám zaručene zlepší náladu a spríjemní deň.

Skladba Vezmem ťa vznikla úderom blesku. V podstate som ju mal hotovú asi za hodinku v jednu krásnu letnú noc. Mám veľký problém s písaním textu, ale tuto to prišlo úplne samé a hneď. Pesnička síce oddychovala rok šuflíku, ale asi to potrebovala. Niektoré skladby musia odstáť. A som rád, že sa tak stalo. O rok keď som si ju vypočul, prišli rovnaké zimomriavky ako keď som ju písal. To bolo dobré znamenie a vedel som, že musí ísť von.” opisuje Richard

Finálny zvuk piesne vznikol vďaka spolupráci s Martinom Bakošom z SMTStudio, s ktorým Richard plánuje vydať viacero piesní. K skladbe si už môžeme pozrieť aj videoklip, ktorý vznikol vďaka výletu so šikovným režisérom Marekom Lehockým.

Marek vytiahol z gáráže svoj krásny veterán – Fiat 850sport z roku 1968, a hneď bolo jasné, že ho musíme zapojiť do deja”. Poniektorí budú prekvapení, ale krásnu prírodu nájdete aj relatívne blízko Bratislavy. Vybehli sme si na Záhorie a všetko to vzniklo v lone prírody v okolí Sološnice a Rohožníku. V podstate sme točili bez prestávky. Všetko čo bolo zverejniteľné, sme dali do klipu. Bol to veľmi príjemný výlet. Takéto výroby ma neskutočne bavia”. spomína Richard

A o čom je vlastne pieseň? Podľa Richarda je to jednoduché: Aj napriek ťažobe sveta, som tu pre teba a chcem ti ukážať lepšie zajtrajšky. Svet nie je taký zlý, ako sa zdá.”

Okrem tejto motivačnej novinky spevák nedávno vydal aj skladbu Únos v spolupráci s Matejom Turcerom z Pulp Studio. Obe skladby nájdete na všetkých digitálnych streamoch.

IG: @richard_rixo_chovan
TS pripravila: Andrea Turčina, ALL ABOUT MUSIC s. r. o.