Spevák CHARLIE PUTH vydal album Voicenotes. Nájdete na ňom aj hity Attention a How Long.

Širšia verejnosť talentovaného hudobníka prvýkrát zaregistrovala ako jedného z protagonistov hitu See You Again. Pieseň, ktorú Puth napísal, uvádzala siedme pokračovanie série Rýchlo a zbesilo.

Klip fungoval ako rozlúčenie s hercom Paulom Walkerom, ktorý v priebehu natáčania filmu tragicky zahynul, dodnes tento klip nazbieral viac než tri a pol miliardy zhliadnutí na YouTube. Charlie Puth sa s pesníčkou hneď trikrát uchádzal o Grammy a aj keď mu víťazstvo v jednotlivých kategóriách utieklo, nominácia ho definitívne katapultovala medzi americkú hudobnú elitu. Nasledovali hity Marvin Gaye, We Don’t Talk Anymore a Dangerously, ktoré len potvrdili jeho pozíciu žiadaného speváka a uznávaného autora.

A že úspech nebol náhodný, dokázal  Charlie Puth prvými singlami nového projektu. Album Voicenotes predznamenali piesne Attention a How Long, s oboma sa dostal na vrcholy hitparád v mnohých krajinách sveta vrátane Slovenska. Všetky skladby z albumu si Charlie Puth napísal a produkoval sám, a v tomto ohľade by medzi mladými čistokrvnými popovými interprétmi hľadal veľmi ťažko konkurenta.  Najnovšie kolekciuVoicenotes propaguje singlom Done For Me, kde mu robí partnerku speváčka Kehlani.

Voicenotes v digitálnych službách: https://WMCZ.lnk.to/Voicenotes

Zdroj: TS