Spevák a bubeník Angel Gabriell predstavuje nový videoklip!

Spevák a bubeník Angel Gabriell vlastným menom Gabriel Vohlárik pripravuje svoj debutový album s rovnomerným názvom Angel Gabriell, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už tento rok.

Na albume sa bude nachádzať približne desať skladieb, ktoré by sa dali definovať ako galaktické. Gabriel Vohlárik je aj spevákom v kapele SUPPLE PEOPLE, ktorá doprevádzala spevákov v televíznej show Hlas Československa.

Ako malá ochutnávka k albumu vychádza aj videoklip life is a lie, v ktorom si zaspievala aj speváčka Kateřina Petráňová finalistka Hlasu Československa. “Katku som spoznal v Prahe, keď som bol na výlete za kapelou, ktorá doprevádzala spevákov už v spomínanej show. Naše zoznámenie prebiehalo náhodou pri cigarete v zákulisí” dodáva Gabriel. Kateřina Petráňovábola milá a priateľská. Vymenili sme si názory o hudbe a pocitoch, čo nás priviedlo k tomu, že sme si potom navzájom poslali hudbu, ktorú produkujeme. Katka mi z zápätí volala, že ju to oslovilo a že rada príde na Slovensko aby sme spolu spravili skladbu.

Do poslednej chvíle som nevedel čo presne budeme robiť alebo nahrávať, pretože som ešte nikdy pre nikoho žiadnu skladbu nepísal.

https://youtu.be/dvdYa0Kz5A8

Až keď som cestoval v aute a počúval som svoje nápady na CD ma napadlo nahrať jednu spoločnú skladbu. V jeden deň som práve fotil s fotografkou Miškou. Spomenul som jej že čakám návštevu z Čiech a že netuším čo budeme nahrávať. Pustil som jej nápad na skladbu a keď dohrala tak ju niečo napadlo. “Mám to. Ty si anjel a Katka je diabol, ste nenávratne zamilovaný, je to Váš osud a ste prekliaty” komentovala Miška. O pár dní mi už priniesla hotový text.

Zdroj: Marek Muzika, PR Angel Gabriell