Speváčka Suzie je v novom klipe sexi ako nikdy predtým, pozrite si novinku „Áno“!

„Áno“ – to je názov novej skladby speváčky Suzie Hroncovej, ku ktorej predstavuje horúci klip. Nakrúcal sa pod vedením režiséra Michala Nemtudu a krásna speváčka v ňom vystriedala niekoľko outfitov a rekvizít. Suzie na novej skladbe po prvýkrát pracovala so zahraničnými hudobníkmi. O master sa postaral Adam Haggar, ktorý spolupracuje s americkým raperom Kanye Westom! Produkciu a mix má na konte multiinštrumentalista Oskar Rózsa. Pozrite si novinku „Áno“, v ktorej je Suzie sexi ako nikdy predtým!

Speváčka a čerstvá mamička Suzie Hroncová využila korona krízu tvorivo. Najskôr sa rozhodla svoje materstvo a rodičovstvo osláviť skladbou pre svojho syna s názvom „Nový člen“. A teraz sa spojila so skladateľom a multiinštrumentalistom Oskarom Rózsom, s ktorým zložila novinku s názvom „Áno“. Melódiu a text skladby napísala samotná speváčka.

„Skladba sa mi tvorila veľmi dobre, pretože som bola práve v očakávaní Riška. Mala som kľud, veľa času a veľmi pozitívnu náladu. Inšpiráciu pri tvorbe čerpám z každodenného života,“ vysvetľuje krásna Suzie.

V Sun House Studio nahral basu a klávesy Oskar Rózsa, gitaru a bicie Fernando Perdomo a Roberto Prado hral na saxofón, live dychy nahral LX_Kosov. O master sa postaral Adam Haggar v Mount Olympia Masteringu. Adam má na konte spoluprácu s americkým raperom Kanye Westom a mnohými ďalšími.

„Skladbu sme nahrávali v Oskarovom štúdiu v Banskej Štiavnici. Oskar robil hudobný podklad, pieseň aj produkoval a mixoval. Bola to veľmi príjemná spolupráca, mali sme v štúdiu aj naše deti, tak bolo veľmi veselo. Okrem Oskara som tam mala celú plejádu svetových hudobníkov,“ prezradila Suzie Hroncová.

Klip k novinke sa nakrúcal v bratislavskom Ateliéri Eloo a Suzie v ňom vystriedala niekoľko outfitov a rekvizít. Nechýbali ani dlhé čierne vlasy či dokonca zábery s egyptskou mačkou.

„S klipom som veľmi spokojná. Režisér to urobil presne podľa mojich predstáv. Nakrúcalo sa mi veľmi dobre, pretože som mala perfektný tím. Natáčala som s režisérom Michalom Nemtudom, s ktorým som už spolupracovala na klipe Cesta. S Miškom sa poznám už niekoľko rokov, takže spolupráca je úplne ideálna. Jeden druhého dobre poznáme a vieme, čo kto chce a čo môže od toho druhého očakávať. Skrátka rozumieme si. Dúfam, že nás čaká ešte veľa spoluprác,“ vyznala sa krásna Suzie.

„So Suzie sa robí veľmi dobre. Keď chcem nejaký extrém, ona ho vždy dá. Nikdy sa mi nestalo, že by naliehala, že niečo nechce robiť. Vždy to dopadne tak, že poďme to vyskúšať a vo výsledku si pozrieme, či to funguje. S ňou je spolupráca rýchla, bláznivá, ale vždy dopadne super,“ chváli Suzie režisér Michal Nemtuda.

Suzie Hroncová sa narodila v umeleckej rodine. S otcom, legendárnym hudobníkom Braňom Hroncom začala vystupovať v troch rokoch, kde spievala v kapele, ktorú viedol. Potom pôsobila v školskom chóre v Rakúsku. Ako 19-ročná začala sólovú kariéru. V roku 2008 vydala debutový album SUZIE a potom postupne osem singlov. Dva roky pôsobila ako špeciálny hosť vo funkovej kapele u Kinga Ivana Vereša. Suzie si zaspievala na jednom pódiu aj s takými legendami ako je Karel Gott, či Jozef Laufer, ktorý jej krstil debutový album. Zatiaľ posledný projekt vytvorila Suzie so svojim otcom Braňom Hroncom – SUZIE Goes to Classics with legendary Brano Hronec on the piano.

Všetky informácie o Suzie Hroncovej nájdete na:
Facebook: https://www.facebook.com/www.suzie.sk/
Instagram: https://www.instagram.com/suziehroncova/
Web: www.suzie.sk

Zdroj: NK Factory