Speváčka Nikka Kusendová hľadá vo svojej novej skladbe “Vzorec na šťastie”

Slovenská speváčka a skladateľka Nikka Kusendová, známa svojou jemnou hudobnou interpretáciou a charizmou, práve vydala svoj najnovší singel s názvom “Vzorec na šťastie”.

Táto pieseň vznikala pod vplyvom speváčkinho neočakávaného pocitu šťastia a reflektuje na otázky o význame šťastia v súčasnom svete. Odhaľuje nám tak pohľad do svojho najhlbšieho “ja” a zdieľa s nami jej pocity radosti a šťastia.

Nikka ako autorka nielen hudby, ale aj textov svojich skladbieb, sa pri tvorbe “Vzorca na šťastie” zamýšľala na tým, aký je pravý vzorec na šťastie a prečo niektorí ľudia okolo nej nie sú šťastní.

“Pesnička vznikala veľmi spontánne a je najrýchlejšie napísanou skladbou, aká sa mi kedy podarila. Veľmi by som priala ľuďom, aby boli takí šťastní ako som ja, tešili sa z maličkostí a nečakali veľa, alebo ako v nej spievam “len chcieť to čo máme tu a teraz”. (dodáva s úsmevom Nikka)

Skladba bola vytvorená v spolupráci s producentom Andrejom Hruškom, s ktorým sa spoločne rozhodli zapojiť do aranžmánu aj profesionálne sláčikové kvarteto a skupinu Nikkiných priateliek, ktoré si v nej zaspievali vokály.

“Chcela by som povedať, že Andrej nie je len môj producent, ale aj RIADNY kamarát.  Dôverujem mu vo všetkom čo robí. Dokonca on sám navrhol, nakoľko vedel, že mám za kamarátky úžasné baby, s ktorými som si vždy chcela aj zaspievať, že práve toto by mohla byť “tá” pieseň. A vyšlo to! Je to pre mňa veľmi silná pesnička. Dokonca keď nás Andrej videl, povedal že sme dokonalé “medžik krjú” a musím povedať že presne tento výraz “medžik krjú” vystihuje aj celý proces tvorby Vzorca na šťastie. (dodáva speváčka)

K piesni je natočený aj videoklip, ktorý vizuálne podčiarkuje emocionálny odkaz skladby. Pod režijným vedením Dominika Janovského zachytáva atmosféru piesne, jednak svojimi “čistými” komornými zábermi Nikky za klavírom, momentami radosti a šťastia Nikky na sánkovačke so svojimi priateľkami, ale aj štúdiové zábery sláčikového kvarteta.

Nikka Kusendová, speváčka so schopnosťou prenášať svoje emócie do hudby, vstúpila na hudobnú scénu prostredníctvom súťaže Československo má talent, kde si získala srdcia publika a titul víťazky. Nedávno sme od nej mali možnosť počuť skladbu “Cestovateľská”, v ktorej vyjadrila blízky vzťah so svojim otcom.

Svojim novým singlom “Vzorec na šťastie” nám opakovane predkladá svoje “srdce na dlani.”

Skladba je dostupná k vypočutiu na všetkých digitálnych platformách.
Instagram: @nikka_kusendova

TS pripravila: Andrea Sulovská, ALL ABOUT MUSIC s. r. o.