Speváčka LP už o mesiac po prvýkrát v Bratislave.

Nedávno vypredala Viedeň, dvakrát Prahu, jej minuloročný koncert na Pohode patril medzi najlepšie vystúpenia festivalu. Charizmatická speváčka a skladateľka LP, ktorej hity patria medzi najhranejšie aj v našich rádiách, bude koncertovať 27. júna v Bratislave.

Fanúšikov po celom svete si získala výrazným a nezameniteľným hlasom a hitom Lost On You. Jej aktuálny hit Girls Go Wild dokonale poznáte aj zo slovenských rádií, už o mesiac odznejú aj tieto jej hity na bratislavskom koncerte. LP zbožňuje koncertovanie a fanúšikovia z jej koncertov odchádzajú nadšení. Inak tomu nebolo aj po minuloročnom koncerte na Pohode či na Colours of Ostrava v roku 2017.  Už o mesiac LP v Bratislave predstaví svoj aktuálny album Heart to Mounth. “Keď pristúpim k mikrofónu a začnem spievať, cítim priame spojenie mezi srdcom a ústami,” vraví LP. Prvý nápad na novú platňu začala speváčka zbierať už v roku 2017 a opäť spolupracovala s producentom Mikem Del Riom (Eminem, X Ambassadors, Skylar Grey) a skladateľom Nathanielom Campanym. “Za tie roky som zistila, čo chcem pre seba, čo chcem povedať, čo chcem ľuďom odkázať, čo chcem hrať,” pokračuje LP. “Nemusím nič predstierať, môžem sa prejaviť naplno, pretože to pramení z tvorčej slobody. Nemusím nikoho žiadať o povolenie, môžem byť tou, ktorou chcem byť. A písať o tom.

LP alias Laura Pergolizzi určite nepatrí medzi typické popové hviezdy. Svojou štíhlou postavou v pánskom obleku a krátkymi kučeravými vlasmi pripomína Boba Dylana v mladosti. Jej skladby, ktoré napísala pre seba, ale aj napríklad pre Rihannu, Cher, Christinu Aguileru či Backstreetboys však patria medzi svetové hity. „Povedala by som, že som skrz naskrz pesničkárka. Chytľavosť pre mňa nie je nadávka,“ tvrdí speváčka a skladateľka s talianskymi koreňmi, ktorá vyrastala v New Yorku, teraz žije v Los Angeles. Prelom v jej kariére prišiel so skladbou Into The Wild, ktorú vo svojej reklame použila Citibanka, následoval album Forever For Now. Prvý väčší úspech prišiel so skladbou Muddy Waters, ktorý sa objavil aj v seriáli Orange Is The New Black. S vydaním albumu Lost On You sa začal LP plniť sen o celosvetovej hudobnej kariére. S jej piatym albumom Heart to Mouth americký sen pokračuje, LP dobyla hudobné hitparády po celom svete s hitom Girls Go Wild.

Vstupenky na koncert sú k dispozícii v sieti Ticketportal, alebo na webe www.ticketportal.sk.

Zdroj:TS