Speváčka KLARA. vydá album na konci novembra. Platňa sa bude volať Home.

Klára Vytisková je jednou z najvýraznejších českých speváčok mladej generácie a aktuálne tiež porotkyňou v projekte Česko-Slovenská SuperStar 2015. Spieva s kapelou Toxique a je držitelkou hudobnej ceny Anděl 2008 v kategórii Objav roku.

KLARA. je jej sólový projekt, s ktorým vydala tri veľmi zaujímavé single. Titulná pieseň z pripravovanej platne sa tento rok na jeseň dostala do rotácií českých a slovenských rádií a bola taktiež zaradená do niekoľkých medzinárodných playlistov vydavateľstva Warner Music.

Klárin sólový debut je veľmi osobnou  nahrávkou. „Celá je složená v obýváku, prodiskutovaná v kuchyni u jídelního stolu, prosněná v ložnici a častečně nahraná v koupelně,“ prezrádza  autorka. „Každá skladba je střípkem mého aktuálního života.“ V titulnej piesni sa napríklad vyznáva z lásky a rešpektu k rodine, chystaný singel Forever je o materskej láske a zraniteľnosti ľudí, ktorí hlboko milujú. Na albume sa okrem iného podieľali Lukáš Chromek (Airfare, Atmo Music, Calm Season…), Viliam Béreš (klávesista Toxique), Matěj Belko (multiinštrumentalista, producent a člen doprovodnej kapely KLARA.), Klárina sestra Edna Green (Never Sol, Apollinaire, Bohemia) alebo produkčný tím Little Beat, s ktorým spolupracujú Celeste Buckingham a Majk Spirit.

Zoznam skladieb:

  1. Intro
  2. Survival
  3. Home ft. Edna Green
  4. Forever
  5. Velvet ft. Mike Trafik
  6. Diggin` Deeper
  7. Country Girl ft. Ambryzy
  8. Stuck On You
  9. Down Down Down
  10. I Believe
  11. Survival (Mr. Moustache Remix) (bonus)

Facebook: https://www.facebook.com/klara.vytiskova.music

0825646723713 KLARA - Home

Zdroj: Warner Music