Special Place: Kúp si permanentku v predpredaji a ušetri!

Drahé zlomené hlavy, už zajtra vypukne najväčšie slovenské indoor drum and bassové šialenstvo, preto je čas zhrnúť si to najpodstatnejšie, čo vás zajtra čaká.

Predovšetkým upozornenie na skutočne posledné voľné lístky v predpredaji. Ak ste si ešte nestihli zabezpečiť ten svoj, urýchlene tak urobte buď na www.tixy.sk alebo na www.ticketportal.sk. Ako sme už avizovali, cena vstupeniek v predpredaji je 4,90 eur na jeden festivalový deň a smiešnych 7,90 eur za permanentku. Predpredaj končí v piatok o 16:00!

Ak si lístok z nejakého dôvodu nestihnete kúpiť vopred, budete musieť len a len dúfať, že sa na vás dostane pri vstupe, cena týchto lístkov bude mať jednotnú cenu 10 eur! Neoplatí sa čakať, lacnejšie ako v predpredaji to už nejde a je zbytočné kupovať predražený lístok od priekupníkov.

Pripomíname, že všetkým,ktorí si už lístky zakúpili za 14,90 eur alebo 9,90 eur, budú peniaze, ktoré tvoria rozdiel, vrátené na bráne festivalu! Jednoducho prídete na SPECIAL PLACE_FM, predložíte už zakúpenú vstupenku a vráti sa vám buď 7 eur alebo 5 eur v závislosti od typu lístka.

Aby sa vaše čakanie oplatilo, pripravili sme pre vás skutočne Special prekvapenie: prvých 50 z vás dostane na vstupe najnovšie vydanie dvojmesačníka Wave a prvých 40 exkluzívnu nálepku Special Place_FM z limitovanej série, ktorú si môžete nalepiť na chladničku a neskôr spomínať na naj žúr roka !

Po dlhých mesiacoch príprav sa už nevieme dočkať zajtrajšieho otvorenia festivalu. Tešíme sa na pána Markyho, lyrika Darrisona, domáce hviezdy L Plus a B Complexa, mäsiarov Loadstar či sexi Katchu. No v neposlednom rade na vás, pretože bez vás by sme v žiadnom prípade neboli Special!

Special Place Indoor Festival_FM
21. a 22. október 2011
Majestic Music Club, Karpatská ul. 2, Bratislava 811 05
Nová cena permanentiek na oba dni len za 7,90, v predpredaji na www.tixy.sk
www.specialplace.sk
info@specialplace.sk
specialplace.fest@gmail.com
Friendni si Special Place na Facebooku!

Special Place

Zdroj: Special Place
Publikoval: Redakcia GREGI.NET