Special Place: Kto nám po siedmy krát zahrá do tanca?

Sedmička je magické a šťastné číslo. Každý pozná siedmich statočných, na siedmich vrchoch stojí večné mesto Rím, sedem je divov sveta, no a len máločo sa vyrovná nabúchanému sedmičkovému bavoráku.

Najväčší drumandbassový indoor festival v Bratislave začal písať svoju históriu pred 2 a pol rokom a práve siedme pokračovanie je dostatočným dôkazom o jeho sile, kvalite a dôvere všetkých pravoverných zlomených hláv. Vieme, že netrpezlivo čakáte na ďalšie informácie o októbrovej akcii, preto vás nebudeme dlhšie napínať a prinášame exkluzívne správy z kuchyne Special Place Crew!

Opäť sme pre vás navarili dvojdňové menu, pozostávajúce z 13 DJs a 4 MCs zo 6 krajín sveta, kvalitný priestor s limitovanou kapacitou a neopakovateľnú atmosféru. Vypočuli sme aj vaše početné žiadosti o rozdelenie vstupného na jednotlivé dni, chápeme, že nie všetci si môžete dovoliť ostať v Bratislave celý víkend, takže teraz bude len na vašich preferenciách a chutiach, ktorý deň či štýl si vyberiete. Keď sa ale rozhodnete pre permicu na oba dni, výrazne ušetríte a užijete si dvojnásobnú dávku toho naj zo svetového DnB neba!


Line up hovorí za všetko, posúďte sami:

Piatok 21. októbra:
DJ MARKY / BRASIL / s podporou MC DARRISON / UK /
L PLUS – TECHNIQUE /SK
BLUPCAT – DRUMATIQUE / SK
OLIS BAKULU – SPECIAL PLACE/ SK
SLIGHT – SPECIAL PLACE/ SK
MC AKTIFF – SPECIAL PLACE/ SK
vstup 9,90 eur

Sobota 22. októbra:
Úderka LOADSTAR (XAMPLE + LOMAX + MC) – RAM /UK
D KAY / AT
KATCHA + MC KATRIN – Motionbooking/CZ
B COMPLEX – HOSPITAL /SK
SOUNDPHREAKERS / SK
Prekvapenie v podobe SPECIAL GUEST z Chorvátska
vsup 9,90 eur

O vizualizácie a projekcie sa postarajú VJs Akasha

A na koľko vás vyjdú oba dni? Len 14,90 éčiek, čo predstavuje úsporu takmer 5 eur! Predpredaj je zahájený na www.tixy.sk, kapacita v MMC je tradične limitovaná, takže neváhajte a zabezpečete si lístok v predstihu. Počas minulých ročníkov sa ich cena vyšplhala aj na dvojnásobnú cenu, takže kto zaváha … ;)

Usilovne dolaďujeme detaily, sledujte preto naše informačné kanály, friendnite si Special Place na Facebooku alebo požiadajte o pravidelný newsletter na našich mailoch


Special Place Indoor Festival_FM – part 7
21. a 22. október 2011
Majestic Music Club, Karpatská ul. 2, Bratislava 811 05
Friendni si Special Place na Facebooku!

Zdroj: Special Place
Publikoval: Redakcia GREGI.NET