Special Place: D.Kay!

D Kay – to je polovička viedenského dua Ill Skillz, ktoré spolu s ním tvorí kolega  Rawfull. Na rakúskej  a svetovej scéne sú Ill Skillz pojmom a stálicou. Ich postavenie je definitívne zaslúžené a s kľudom môžeme tvrdiť, že práve Ill Skillz zohrali dôležitú úlohu pri formovaní žánru nielen na domácej pôde, ale  spôsobili značný rozruch ako kriticky oslavovaní tvorcovia hutného a vysoko návykového tanečného soundu. Pamätníci si okamžite vybavia ich megahit B There 4 U, ktorý ešte aj dnes dokáže citlivejších jedincov doviesť k slzám.

Dkay

Ill Skillz progresívne dvíhajú  nároky klubovej kultúry , čo im zabezpečilo  kultový status a zapísali sa do histórie ako prví  Rakúšania, ktorí podpísali spoluprácu s renomovaným anglickým labelom. Zoznam značiek, s ktorými spolupracujú, siaha od Metalheadz, Hospital, Renegade Hardware až po Virus, Universal  či Sanctuary. Čerešničkou na torte je tohtoročné LP „Nectar &Ambrosia“ na ich vlastnej značke Ill.Skillz Recordings, na ktorom s nimi spolupracoval napríklad geniálny Dub FX.

D Kay sa na Slovensko vracia už po niekoľký krát, no na Special Place Indoor Festivale to bude jeho premiéra, určite sa teda máte na čo tešiť.

  Face The Music (Non Vocal Edit) – IllSkillz (Free Download) by IllSkillz

  IllSkillz – Nectar & Ambrosia LP Medley by IllSkillz

Special Place Indoor Festival_FM – part 7
21. a 22. október 2011

Majestic Music Club, Karpatská ul. 2, Bratislava 811 05
Permanentky  len za 14,90 eur v predpredaji  na www.tixy.sk
www.specialplace.sk
info@specialplace.sk
specialplace.fest@gmail.com
Friendni si Special Place na Facebooku!

Special Place

Zdroj: Special Place
Publikoval: Redakcia GREGI.NET