SouTHboy má šancu v remixérskej súťaži!

Tento čoraz známejší slovenský houseový dj a producent tentokrát prekopal starý disko track od svetoznámeho producenta Giorgia Morodera, ktorý okrem iného stojí aj za nezabudnuteľným trackom Donny Summer – I Feel Love.

Originál skladby “From Here To Eternity” vznikol v roku 1977 a s pre Morodera typickým syntetizátorovým zvukom znie podobne ako mnohé iné jeho produkcie rovnako aktuálne aj dnes. Vydavateľstvo Caus-N-ff-ct sa v tomto roku rozhodlo vydať túto nadčasovú skladbu s novým packom aktuálnych remixov a jeden z nich bude patriť práve víťazovi súťaže, ktorú jeho majitelia vypísali na známom portáli Beatport.com.

Víťaza vyberie odborná porota a jedným z kritérií je aj počet hlasov, ktoré jednotlivým remixom udelia užívatelia tohoto portálu. Ak ste teda dj či producent a vlastníte konto na beatporte, podporte svojím hlasom slovenskú produkciu v období od 6.9. až do 18.9. priamo na tomto linku: play.beatport.com/contests/giorgio-moroder-from-here-to-eternity/50452776b8ed74060e61bbaa

Ak konto nevlastníte, registrácia je tiež jednoduchou a rýchlou záležitosťou. A ak si myslíte, žže to aj tak nemá zmysel, tak vedzte, žže momentálne sa SouTHboyov remix nachádza na vynikajúcej druhej priečke!

artist info: dj.beatport.com/djsouthboy

Zdroj: housemusic.sk – press info