Sounds of Extreme tour 2012: 29. januára v Uhreskom Hradišti!

První death metalové turné roku 2012 bude bezesporu svátkem pro všechny fanoušky smrtícího kovu. Po dlouhých šesti letech se do Uherského Hradištì vrací nekompromisní blasphemici KRISIUN z Brazílie, které tentokrát doplní legendární floridská smečka MALEVOLENT CREATION a další Američané v podobì kapely VITAL REMAINS. Death metalový balíček snù zkompletují čeští vyslanci v podobì kapel HYPNOS a HEAVING EARTH.

Vstupenky na tuto událost jsou k dostání ve všech bìžných předprodejních sítích. Více informací o koncertu nabízí webová stránka www.obscure.cz.

Na konci ledna se nad Uherským Hradištìm setmí. Naplánován je příjezd mocných kapel z amerického kontinentu v čele s bratry Kolesneovými, kteří pod vlajkou KRISIUN přijedou podpořit svou novinku „The Great Execution“. Kapela, která za dvacet let své kariéry nikdy neuhnula ze svého stylu ani o píď, nabídne pořádnou porci narouhaného a poctivì nasypaného metalu. Brazilští čerti moc dobře vìdí pravý význam slova „death metal“ a tomu bude také odpovídat jejich živá show.

Floridští řezníci MALEVOLENT CREATION budou druhým headlinerem nedìlního večera. Kultovní smečka, která se v devadesátých letech podílela na definici death metalu a zapsala se do historie tohoto žánru nesmrtelnými opusy jako „The Ten Commandments“ a „Retribution“, vystoupí v čele s vokalistou Brettem Hoffmannem, což naživo znamená právì návrat ke starým deskám.

Třetím americkým vyslancem budou jsou na tomto turné drtiči VITAL REMAINS v čele s Tonym Lazarem. Další z kultovních formací deathového žánru se vrací do Evropy po dlouhé dobì a skvìle doplní již zmínìnou dvojici svých krajanù a kolegù.

Neskutečnì silný line-up doplní ještì tuzemská deathmetalová stálice HYPNOS, která navíc zahraje ve svém rodném mìstì a to navíc dlouhém roce a pùl! Družina kolem Bruna Kovaříka představí prùřez historií včetnì stále aktuálního „Halfway to Hell“.

Koncertní večer pak odstartuje peklem nasáklá horda jménem HEAVING EARTH, která přijede do Hradištì stylovì nadiktovat blasphemický death metal amerického střihu.

Vzhledem k sestavì by se tento koncert dal nazvat také jako „sčítání deathmetalistù“. Takže pozor! 29. ledna 2012 v Uherském Hradišti v klubu Mír se ukáže, kolik nás v Česku ještì je!

Sounds of Extreme tour 2012
29. leden 2012, Uherské Hradištì – Klub Mír
KRISUN (bra)
MALEVOLENT CREATION (usa)
VITAL REMAINS (usa)
HYPNOS (cz)
HEAVING EARTH (cz)

Krisiun

Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET